شكرا جزيلا علي خدماتكم ومتنافس مستوي متميز وهذا ان دل علي شي يدل علي حسن الاستقبال والخدمه فشكرا جزيلا لجميع العاملين وبالاخص مستر احمد السيد من الاستقبال ومستر عمر ومستر ايهاب فلكم جميعا خالص الشكر والتقدير
تاريخ الإقامة: ديسمبر 2022
تم الرد 9 ديسمبر 2022
ضيفنا العزيز ، نشكرك على تعليقاتك الرائعة التي كانت بمثابة مصدر إلهام لنا لتحقيق مستويات أفضل في تميز الخدمة. نحن نقدر دعمك لنا ونتطلع إلى ضيافتك مرة أخرى قريبًا بالفندق. مع خالص الاحترام والتقدير، فندق توليب جولدن بلازا General Manger Ahmed El Gahrib
الخدمة متميزه والتعامل ودي جدا والطعام ممتاز واشكر كافة الموظفين وخاصة الاستقبال كافة والاستاذ احمد السيد لحسن متابعته لعمله وذوقه. وارغب دايما بالعودة الى هذا الفندق وارسله للاصدقاء والمعارف واتمنى التوفيق للجميع
تاريخ الإقامة: ديسمبر 2022
استفسر من AlvRimawi عن Tolip Hotel Golden Plaza
أشكر AlvRimawi
استجاب TOLIP Golden PLaza, Guest Services / Front Office في Tolip Hotel Golden Plaza, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 ديسمبر 2022
من افضل الفنادق الي اتعاملت معها و خصوصا في الرسيبشن عمر و نورا و رفعت المدير و ان شاء الله نكرر الزيارة الفندق جداجميل و الخدمات جيده الفندق به الكثير من المزايا و المطعم نظيف و مرتب و خدمة الغرف قمة الاحترام
نوع الرحلة: سافرت بمفردي
استفسر من Cruiser15836744069 عن Tolip Hotel Golden Plaza
أشكر Cruiser15836744069
استجاب TOLIP Golden PLaza, Guest Services / Front Office في Tolip Hotel Golden Plaza, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 نوفمبر 2022
ايمان ومصطفى اجدع ناس والله احنا اخذين ٥ غرف و كل يوم بينضفو وزي العسل الناس ذي 👍 احسن فندق في القاهرة كلها واحسن تعامل مصطفى و ايمان. والرسبشن زي العسل كمان وعندهم نادي وغرف مساج وكل حاجه عايزينها ❤️
استفسر من Voyage59531441994 عن Tolip Hotel Golden Plaza
أشكر Voyage59531441994
استجاب TOLIP Golden PLaza, Guest Services / Front Office في Tolip Hotel Golden Plaza, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 نوفمبر 2022
الافندق جولدن بلازا تبارك الله الخدمات مشاء الله و الناس لي فيها محترمين و الفندق سبعه نجوم و تحيه طيبه مني لي الفندق و نحب نشكر مستر احمد جمال😍 و ايمان رجب🌹 ع النظافة و الاسلوب المحترم و شكران ع الراحه عاليه مع تحياتي لكم ♥
استفسر من yffhk عن Tolip Hotel Golden Plaza
أشكر yffhk
استجاب Tolip Golden Plaza, Guest Services / Front Office في Tolip Hotel Golden Plaza, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 9 نوفمبر 2022
الفندق فخم والغرف ممتازه ويمكن تدفع زياده بسيطه وتسكن في سويت رائع الفندق قريب من مول سيتي ستار ولو احتجت اي حاجه الريسبشن متعاونين جدا وخصوصا مصطفي ونورهان قمه في الذوق واستقبالهم رائع اشكر الاستقبال علي جعل الاقامه كامله وروعه
تاريخ الإقامة: أكتوبر 2022
استفسر من Emairteee عن Tolip Hotel Golden Plaza