”سكورز بار هوليدي ان“

20:00
حاز على تصنيف رقم 5 من 3,045 مطاعم في القاهرة
نطاق الأسعار: د.إ.‏ 13 - د.إ.‏ 73
تمت كتابة تعليق 23 نوفمبر 2023

مكان جميل جدا والفيو حلو جدا والسرفيس احسن حاجه والموسيقي جميله جدا الدرينك جميل جدا وبنصح الناس تيجي هوليدي ان بجد هتنبسطوا جدا

تاريخ الزيارة: نوفمبر 2023
أشكر Ibrahim A

تمت كتابة تعليق 22 نوفمبر 2023

الفيو روعه والمكان بجد تحفه وسرفيس بجد احسن حاجه استقبال فوق الروعه والموسيقي بجد جميله جدا والديكورشن جميل جدا

تاريخ الزيارة: نوفمبر 2023
أشكر Kh A
تمت كتابة تعليق 21 سبتمبر 2023

الصراحة انا مش اول مرة اجي بس علي الطول المكان حلو جدا والسرفيس روعة وعلي طول الاصطاف سريع والابتسامة حلوة

أشكر Nadim K
تمت كتابة تعليق 11 سبتمبر 2023 عبر الأجهزة المحمولة

المكان جميل جدا والاستقبال حلو اوي من اروع الاماكن في القاهرة انا برشح اي حد عايز يروح بار يجي هنا في المعادي والسرفس حلو اوي والأكل روعة،😍😍

أشكر ahmed m
تمت كتابة تعليق 1 سبتمبر 2023

انا مش اول مرة اروح المكان والناس ومن احلي حاجة هناك الناس مش بتنسي الجست والاستقبال بتعهم حلو جدا والسرفس روعة والكوكتيل بتاعهم حلو اوي

أشكر Gharieb S

المسافرون الذين شاهدوا ‪Scores Sports Bar & Restaurant‬ شاهدوا أيضًا

القاهرة, محافظة القاهرة

هل سبق أن زرت ‪Scores Sports Bar & Restaurant‬؟ شاركنا تجاربك!