من يحب طبق الكشرى فعليه الذهاب الى محل ابو طارق الشهير جدا بالقاهره وهوا دائما مزدحم بالرواد المحبين للكشرى وعلى راسهم الاجانب
بصراحه انا عجبني الكشري لأن باقي أسرتي عجبها بنسبه 70% بس بردو عندي رأي اول لما طلعت الطابق التاني بدأو العمال يدورلنا علي مكان وفي ناس اجنبيه قعده وكانوا قربوا يخلصا خلصو بالفعل وقعدنا مكانهم واول لما قعدنا شالو المناديل اللي كانت محطوطه للاجانب ممكن يكون زني مش صح او المناديل بفلوس او حاجه بس بردو المفروض ييجو ويقولو عايزين مناديل اوبيبسي او اي طلب غير الكشري وبردو الاسعار مش زي زمان وغاليه
من أفضل اماكن الكشرى فى مصر, قد يكون المكان مزدحم بعض الشئ , لذا انصح باخذ طلبك للمنزل .. الطبق المتوسط مشبع للغايه و الخدمة جيدة
ابو طارق كشري ممتاز جدا لكن بصراحة اصبح يبالغ في السعر بما لا يتناسب مع وجبة تعتبر الاكثر شعبية في مصر بعد الفول
كشري ابو طارق بصراحة ما تسوى هالاعلامية الكبيرة له اولا الحساب قبل الاكل وبعدين الطاولات غير نظيفة والسيرفس بطيء جدا