بصراحه اول مره اجرب الاكل التركي وفعلا احلي اكل كلته في حياتي مفيش مطعم في مصر بيقدم نفس الاكل ولا نفس الخدمه فعلا مطعم
راقي كدا ومميز فعلا 👌👏
راقي كدا ومميز فعلا 👌👏
بصراحة كل الفطار توووحفة حبيت القشطة والمربي والعسل والتشيز بوريك توووحفة بجدد حبيت المكان اوي انا واصحابي والخدمة عسل مشاءالله شكرا جداا لكل التيم وخاصا نورهان
اولآ اشكركم على حسن الضيافة والاستقبال و طبعاً الفطار نيشانتاشي المتنوع أحساس تركي في مصر شكرآ نورهان و شكرآ مستر محمود منسي على الترحيب الجميل اكيد لنا زياره قادمه
تقييم الاكل:ممتاز
تقييم الخدمة:ممتاز
تقييم المكان :ممتاز
احب انصح الكل بيه انهم يجربو الفطار الرائع وانشاءالله هيكون في زيارة تانيه انا والعائلة
اليوم فطرت في نيشان تاشي احلى مطعم تركي الفطار رائع كأني في تركيا بالظبط واحلى حاجة البواريك والشاي التركي والجبنة المعمول في تركية وكمان البيض بالسجق التركي والقهوة رائعة والسيرفيس جميل