المعاملة لطيفة جدا و الأكل شهي و لذيذ خصوصا الأكلات التركية
وخصوصا مدير المكان مهذب جدا و العاملين لطيفين
خصوصا سيف و مصطفى
مرحبا T3329FX_،
تحية طيبة من نيشانتاشي،
يسعدنا زيارتكم لنا، ونشكرك على ملاحظاتك التي وبكل تاكيد تساعدنا في تحقيق اعلي معايير التميز في الضيافة. وبالفعل قد تم نقل تعليقاتكم الثمينة إلى الفريق، حيث ان هذا يحفزنا جميعًا.
فريق نيشانتاشي
الوجبات مميزه وسرعه تقديم الاوردر سريعه وخدمة والكابتن أدهم ومحمود عيد كانوا ايجابيين جدا وبشوشيين وماقصروا معانا ❤️❤️✌🏼
مرحبا khaledeK6484EH،
اللي عايز يجرب تركي يجرب هنا الاكل حلو جدا
وان شاء الله هتتكرر تاني كتير والخدمه محترمه والڤايبس حلو جدا فعلا كل حاجه ١٠/١٠ ونجمه ولا غلطه
مرحبا ahmedeW1552YA،
فريق نيشانتاشي
الاكل كان جميل جدا !و العرض مع الاكل كان تحفة😊..الخدمة و الستاف جميلة و الحلويات سكرها
مضبوط...
ان شاء الله مش آخر مرة...
مرحبا isr_srg،
فريق نيشانتاشي
التعامل ممتاز جدا و الاكل كان ممتاز جدا و حابه اشكر استاذ حسين و يوسف خالد علي التعامل اللطيف ده و المكان حقيقي جميل جدا ❤️❤️
مرحبا ranaaO8336QO،