الاكل رائع والمشويات خطيره والطواجن ولا اروع كل حاجه مظبوطه ووخده حقها ف التسويه والتقديم الرائع والكنافه تحفه...................................
مرحبا hendm2024،
تحية طيبة من نيشانتاشي،
يسعدنا زيارتكم لنا، ونشكرك على ملاحظاتك التي وبكل تاكيد تساعدنا في تحقيق اعلي معايير التميز في الضيافة. وبالفعل قد تم نقل تعليقاتكم الثمينة إلى الفريق، حيث ان هذا يحفزنا جميعًا.
الخدمه ممتازه بمساعده حسين والاكل كمان
Vibes كلها اكننا قاعدين في تركيا بمساعده الاغاني
و الاكل كله كان حلو خاصه المشاوي المشكله
مرحبا 893radwaa،
فريق نيشانتاشي
الاكل كان جميل جداا الصراحه والخمدمه فوق الروعه وسيف و يوسف كانو جمال جداا معانا ....،♥️♥️♥️♥️🩷🩷♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🩵♥️♥️♥️
مرحبا M2894HXahmeda،
فريق نيشانتاشي
الاكل كان ممتاز جدا والمشويات كانت جميله جدا تجنن 👌ولذيذه جدا والضيافه كانت جميله جدا وفوق الممتاز وان شاء الله مش آخر مره
مرحبا aaaaa240،
فريق نيشانتاشي
اول تجربة و مش اخر تجربة بإذن لله من ناحية الماكلة و النظافة و الاسلوب مع السيد مصطفى صابر قمة في الذوق و الاخلاق ربي يبارك ف رزقكم ان شاء الله
مرحبا R6530RDmohameda،