مكان راقي جدا وأجواء هادئه وعمال متقنين لخدمه ممتازه وراقيه جدا ومذاق فوق رائع 🩷🩷🩷
إن شاء الله مش اخر مرة نزور فيها المطعم
إن شاء الله مش اخر مرة نزور فيها المطعم
مرحبا teafs،
تحية طيبة من نيشانتاشي،
يسعدنا زيارتكم لنا، ونشكرك على ملاحظاتك التي وبكل تاكيد تساعدنا في تحقيق اعلي معايير التميز في الضيافة. وبالفعل قد تم نقل تعليقاتكم الثمينة إلى الفريق، حيث ان هذا يحفزنا جميعًا.
المطعم حلو جدا والاكل ولا احلى بصراحه كانت تحربه جميله تكرر اكيد
الخدمه رائعه
مستوى الطعام ممتاز
الاسعار مناسبه الى متوسطه
مرحبا 589esraam،
فريق نيشانتاشي
مطعم جامد وتحفه واكله فوق الممتاز والمشروبات تحفه والخدمه فيه ممتازه والعاملين فيه فوق الممتاز والمكان فيه بهجه مع العزف شكراااا للعامل مجدي خدمه فوق الممتاز
مرحبا yoyoy218،
طعم جميل وفريق المطعم اجمل
الاجواء جميلة والاغاني التركية جميلة
والطعام التقيم10/10 وباذن الله برجع اعيده مرة ثانية
👍👍
مرحبا _N15DK،
فريق نيشانتاشي
الاكل جميل ومختلف جدا تسلم ايديكم والمعامله بجد فوق الممتازه بشكر حضراتكم حتي الاكل مستوي جدا وكمان الحلو خفيف ولذيذ ووممتع ومرسي علي الشاي الجميل كل ده من زوئكم...................................
مرحبا 748emank،