المكان اكتر من رائع وخصوصآ تعامل علي احمد معانا
المكان اكتر من رائع وخصوصآ تعامل علي احمد معانا
وترشيحو لنا لي اكثر من طبق
شكرا ليك جداا ياعلي علي الاستقبال الجميل دة
واليوم الجميل
ياروحي ع المكان العسل ده والناس وروح المكان والعمل والافطار حلو اوي والشاي بتاعهم حاجة تاني والزوق من كل الموجود والمدير مستر يوسف زوق جدا وكابتن داليا وطارق ومحمدفعلا الناس زوق اولة
مرحبا _T4815DN،
تحية طيبة من نيشانتاشي،
يسعدنا زيارتكم لنا، ونشكرك على ملاحظاتك التي وبكل تاكيد تساعدنا في تحقيق اعلي معايير التميز في الضيافة. وبالفعل قد تم نقل تعليقاتكم الثمينة إلى الفريق، حيث ان هذا يحفزنا جميعًا.
فريق نيشانتاشي
بجد المكان حلو اوي ومش اول اجي هنا واكيد هاجي ع طول عشان فعلا المكان تركي اوي والأجواء حلو جدا واشكر داليا جدا ع الزوق والخدمة ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🤍🤍🤍🤍🤍
مرحبا taliaehabe،
فريق نيشانتاشي
المطعم كان ممتاز و الأكل جميل جدا و الاستف ممتازين و بقى مطعمنا المفضل لازم تجربوا الكنافة هناك و المكان هادئ و نضيف و في أجواء تركيا جدا
مرحبا K9676TXsalmam،
فريق نيشانتاشي
المطعم في سيتي ستارز مرة اكله لذيذ والخدمة ممتازة وتعاملهم راقي وأحب اشكر حامد ع حسن الاستقبال والمعامله والشيشه رائعه والأكل شكرا
مرحبا Manal B،