تجربه سيئه جدا ،انا روحت مكتب اللى قدام نادى السكه الرياضى وقلى أقرب معاد الساعه ٥ وحجزت تذكره... طالع المزيد
سوء معاملة وقلت ذوق في التعامل حتي السائق بيتعامل باخر قلت ذوق بصراحه تجربة سيئة جدا انصح بعدم... طالع المزيد
اصلا لا يوجد خدمه على الاطلاق التوليت من بدايت الرحله زى الزفت ولا يمكن استعماله وعشان تحت الحقائب لازم تدفع حاجه لا تطاق ولازم يتم غلق الشركه ووضعها نابعه للدولة لأنها تسى لسمعه مصر والمصرين فى الدوله الجديده و خصوصا انها تتجه للاماكن السياحيه
الحقيقة أنها شركه مش بتقدم اي خدمات ولا اي نيله خالص انا دلوقت في رحله مطروح معاد الباص 8:36 يجي والحقيقه ان الباص لسه جي من شويه ومتاخر علينا ساعه يعني مفيش احترام مواعيد وكل ماتكلم حد يقولك احنا اسفين والحقيقه انهم مش بيقدموا اي خدمات دي خدمه زفت أن يبقي معادي 8 ونص اتحرك والباص يجي بعدها بساعه
تجربة سيئة مع جوباص
راجع من الساحل الشمالى المشرف طلب منى الميل وريتهوله قالى مش دة سيبتله الموبايل مفتوح عالميل قالى برضه مش دة الميل ومكشر فى وشي واسلوبه سئ والسواق اكتر من مرة يفرمل جامد ويكفينا على وشنا والحمام غير نظيف وهوايات التكييف بتقفل لوحدها والطفاية مكسورة
تجربه سيئه في أتوبيسDD بميلغ ٤٣٠ ج من شرم الشيخ الساعه ١:٤٥ والاتوبيس غير نظيف وكمان التكييف سيئ جدا
شركة سيئةجدا، قريت كتير عن مساوئ الشركة بس للاسف كانت الشركة الوحيدة اللي لها محطة في مكادي. حجزت من القاهرة وكان موعد الانطلاق من عبدالمنعم رياض ٤ صباحا الاتوبيس وصل الموقف الساعة ٥:١٠ صباحا، ركبنا الاتوبيس محدش سأل خالص على الكمامة ومكانش حد مرتدي الكمامة خالص من الركاب وبعضهم كان بيكح. بعد ما عدينا بوابة الغردقة الاتوبيس عطل وفضلنا واقفين اكثر من ساعة في الحر مستنين اتوبيس تاني والسواق فضل يحاول يضبط لحد ما قدر يصلحه بس كان ماشيين بسرعة بطيئة جدا وصلنا مكادي الساعة ٢ وكان موعد وصولنا ١١ صباحا.
وانا راجع الاتوبيس كان ريحته وحشة جدا والحمام مش شغال وطبعا بيطول في الاستراحات بسبب كده، وبعد ما وصلنا مدينة نصر قالوا ان الاتوبيس عطل ونقلنا في اتوبيس تاني. ولما اعترضنا السواق اتكلم بأسلوب سئ جدا.
منصحش اي حد يتعامل مع الشركة دي
منتهى الإهمال يعنى ايه اكون حاجزه تذكرة فى ايرو بة٥٤٠ والاقى الكرسى بايظ. ومعاد الساعه ١ يطلع الساعه ١:٢٢
طيب ايه الميزه اللى عملتوها لما غايته الاسعار ومفيش اى اهتمام
الحمام فى منتهى السؤ وعدم النظافه