”الخدمة ممتازة“

انصح بالمطعم والفندق.. وشكراً جزيلاً.. ب

تاريخ الزيارة: سبتمبر 2021
أشكر 18bashs

تمت كتابة تعليق 23 مارس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

كل مره بحس ان ده مش فندق بنزل فيه ده بيتى التانى فعلا من أجمل الأماكن اللى ممكن تنزل فيها ده غير الالتزام بالإجراءات الوقائيه كل ده حاجه والمعامله حاجه تانى خالص بتحس انك النزيل الوحيد عندهم من الاهتمام
شكر خاص جدا جدا للاستاذه ألاء فى الجيست ريلشن بجد اهتمام غير عادى بالجيست ومتابعه معاه طول الوقت انا مش عارف اشكرها ازاى بس انا بنزل فى الفندق ده عشان تعاملها واهتمامها وحرصها على حل اى مشكله وتذليل اى عقبه هدفها الوحيد خلال زيارتك انها تكون احسن زياره ليك واحسن من الزيارات اللى قبلها كل مره بحس انها بتبذل مجهود غير عادى عشان انت تبقى مبسوط وحاسس فعلا انه بيتك التانى بجد شكرا جدا جدا جدا ليكى
بشكر برضو الاستاذ احمد عبدالله كان مهتم وحريص جدا فتره اقامتى انها تكون ممتازه
وبشكر استاف المطعم كله مريم وكل زمايلها على حسن المعامله والاستقبال الجميل

تاريخ الزيارة: مارس 2021
أشكر mohamedeG785NY
تمت كتابة تعليق 7 ديسمبر 2020

فندق روووووعة و السرير ولا اروع والفطار بتجنن و الموضفة مريم اسلوبها روعة ربي يحفضها و عاشت ايدكم.......

تاريخ الزيارة: ديسمبر 2020
أشكر IbrahimHussienn90
تمت كتابة تعليق 14 نوفمبر 2020

انا امبسط جدا النهارده في فندق هيلتون و شكرا ليحيي ع المجهود الجميل و المعاملة اللممتازة بجد شكرا انا كنت حزين و لما دخلت المطعم و شوفت يحيي و معاملة الزوق امسط بجد متشكر جدا هيلتون رمسيس

تاريخ الزيارة: نوفمبر 2020
أشكر Davidy_milad
تمت كتابة تعليق 12 نوفمبر 2020

اجمل هوتيل وكل الخدمات جميلة استقبال كان جميل انشاء الله ماكونش اخر مرة ننصح اي حد ينزل هوتيل في استقبال اخت مريم كان رائعة جدا كذالك شيف محمد تبارك الله

تاريخ الزيارة: نوفمبر 2020
أشكر Ahmeddd78900

المسافرون الذين شاهدوا ماى كايند اوف بلايس شاهدوا أيضًا

القاهرة, محافظة القاهرة

هل سبق أن زرت ماى كايند اوف بلايس؟ شاركنا تجاربك!

© 2025 Tripadvisor LLC جميع الحقوق محفوظة.

هذا الإصدار من موقعنا الإلكتروني مُوجَّه إلى الناطقين باللغة العربية بشكل عام، باستثناء عندما يكون هناك إصدار محدد لموقعنا الإلكتروني مخصص لبلدهم أو منطقتهم. يمكنك استخدام القائمة المنسدلة للوصول إلى إصدارات Tripadvisor الأخرى المُوجَّهة إلى بلدان ومناطق محددة.