أبرز التعليقات
رحلة راس البر

‪الرحلة كانت منظمة جدا و استمتعت جدا دي اول مرة كنت اجربهم شركة محترمة ومنظمين ومحترفين عارفين...‬ طالع المزيد

تمت كتابة تعليق منذ 2 أسابيع
nermine d
عبر الأجهزة المحمولة
تجربة رائعة

‪شركة رائعة انصح اى حد بالسفر معاهم من حيث التنظيم الاكثر من رائع والبرنامج الممتع فعلا من اجمد...‬ طالع المزيد

تمت كتابة التعليق في 9 فبراير 2023
Nesmau
اقرأ جميع التعليقات البالغ عددها 197

197 نتائج
تمت كتابة التعليق في 28 أكتوبر 2021

ترتب ممتاز / استفادة من كل ذرة وقت/ روح حلوة/اختيار اماكن مختلفة/ دايما راحة كل فرد فى الرحلة أولوية للمنطمين / مفاجأت جميلة جدا و giveaways ;)

أشكر 114raghdaa
تمت كتابة التعليق في 24 أكتوبر 2021

احلى رحلة طلعتها فى حياتى
طاقة ايجابية و سعادة و مرونة و صبر و احترام و مودة ... غالبا مش هاطلع رحلات تانى غير مع فسحة بإذن الله ❤

أشكر mahazeezoo
تمت كتابة التعليق في 10 أكتوبر 2021

مبشلش هم اي حاجه وانا معاهم بتحس بأمان كانك مسافر مع اسرتك كل شخص مسؤل منهم من اول ما نطلع الباص لحد ما نرجع بالسلامه و مينفعش يكون في حد مضايق .
من كتر ما بيبقوا مهتمين بالجروب غصب عنك بتلاقي نفسك زيهم بتساعد اي شخص معاك في الرحله حتي لو متعرفوش

أشكر Iezzat2302
تمت كتابة التعليق في 8 أكتوبر 2021

المهندس محمد شخص محترم و مسئول جدا ومنظم حتى في أقل التفاصيل
الجروب روحه حلوة
انا سافرت مع الشركة من ٢٠١٠ من قبل ما تبقى اسمها فسحة ومستمرة لحد الآن وأنصح بيه وعن تجربة لاني سافرت مع شركات تانية كتير وفسحة كانت الأفضل
سفرياتي معاهم كانت في
بورسعيد
تركيا
مجمع الأديان في القاهرة
دهشور وسقارة في الحيزة
وكلهم كانوا رائعين رغم ان فيه منهم كنت مسافرة لوحدي من غير أصحاب بس انبسطت جدا و إن شاء الله اللي جاي أكتر

تاريخ التجربة: سبتمبر 2021
أشكر Hanan_sayed_abdelgaw
تمت كتابة التعليق في 19 سبتمبر 2021

رحلة رأس البر 2021 كانت أكثر من رائعة وممتازة من حيث الإقامة والتنقلات والمزارات والتصوير ودفء الصحبة

تاريخ التجربة: سبتمبر 2021
أشكر Mustafamandour2021