الرحلة كانت منظمة جدا و استمتعت جدا دي اول مرة كنت اجربهم شركة محترمة ومنظمين ومحترفين عارفين... طالع المزيد
شركة رائعة انصح اى حد بالسفر معاهم من حيث التنظيم الاكثر من رائع والبرنامج الممتع فعلا من اجمد... طالع المزيد
كانت رحلة حلوه جدا و اتبسطنا جدا
ناس متعاونين ومنظمين لاقصي درجه وبرنامج محترم
هنطلع سوا تاني اكيد
Recommended
ترتب ممتاز / استفادة من كل ذرة وقت/ روح حلوة/اختيار اماكن مختلفة/ دايما راحة كل فرد فى الرحلة أولوية للمنطمين / مفاجأت جميلة جدا و giveaways ;)
احلى رحلة طلعتها فى حياتى
طاقة ايجابية و سعادة و مرونة و صبر و احترام و مودة ... غالبا مش هاطلع رحلات تانى غير مع فسحة بإذن الله ❤
مبشلش هم اي حاجه وانا معاهم بتحس بأمان كانك مسافر مع اسرتك كل شخص مسؤل منهم من اول ما نطلع الباص لحد ما نرجع بالسلامه و مينفعش يكون في حد مضايق .
من كتر ما بيبقوا مهتمين بالجروب غصب عنك بتلاقي نفسك زيهم بتساعد اي شخص معاك في الرحله حتي لو متعرفوش
المهندس محمد شخص محترم و مسئول جدا ومنظم حتى في أقل التفاصيل
الجروب روحه حلوة
انا سافرت مع الشركة من ٢٠١٠ من قبل ما تبقى اسمها فسحة ومستمرة لحد الآن وأنصح بيه وعن تجربة لاني سافرت مع شركات تانية كتير وفسحة كانت الأفضل
سفرياتي معاهم كانت في
بورسعيد
تركيا
مجمع الأديان في القاهرة
دهشور وسقارة في الحيزة
وكلهم كانوا رائعين رغم ان فيه منهم كنت مسافرة لوحدي من غير أصحاب بس انبسطت جدا و إن شاء الله اللي جاي أكتر
رحلة رأس البر 2021 كانت أكثر من رائعة وممتازة من حيث الإقامة والتنقلات والمزارات والتصوير ودفء الصحبة