من افضل المطاعم اللي زرتها في حياتي .. احترافيه بالتعامل وجوده بالطعام ... واشكر الاخت فاطمه ع الاحترافيه بالتعامل وطريقة التقديم
مطعم ممتاز جوده الاكل خيال تحفه بجد اهتمام دايم اذا كان في حاجه ناقصه خدمه فوق الممتاز مروان ومحمد رجب حقيقي شكرا ليكم وباقي الناس شكرا ليكم جدا ❤️❤️👌
كنت انا وجوزي واتفاجئت من مفاجأه عيد ميلادي مع المزيكا الهاديه والناس بجد علي اعلي مستوي في الخدمه و الاكل ومروان اللذيذ شكرا ليك جدا و welcom drinkال
Thank you all. It was a wonderful night ... see you soon
بجد المطعم من احسن المطاعم الدخلتها و quality الاكل فوق الممتازه واكثر حاجه عجبتني ال service المحترمه والاهتمام التام بجميع الزبائن وشكر خاص لمدير المكان مستر عماد واكيد لازم هاجي المكان تاني
مطعم روعه الاكل جميل جدا والخدمه رائعه والمكان تحفه والاصطاف ودود للغايه التنوع فى السلطات وطريقه التقديم واللحوم المختلفه