”Thanks a lot“
تعليق حول ‪Beeja‬ - مغلق

‪Beeja‬
شهادة التميز
تمت كتابة تعليق 9 أغسطس 2021

شكرا جزيلا للcrew كله في Deeja بجد استمتعنا جدا بالمكان والاكل والخدمة في منتهي الذوق وخاصة الويتر أمير يوسف خدمة ممتازة وأشجع كل حد يجي ويجرب المكان علي ضفاف نهر النيل والخدمة الممتازة ...

أشكر 78emanf

تمت كتابة تعليق 6 أغسطس 2021

المطعم حلو جدا والاكل جه بسرعة والخدمة ممتازة والاستف متعاون جدا واشكر بشكل خاص ممدوح عبد العليم كان معانا طول اليوم ومن قبل مانحتاجه بنلاقيه اول تجربة وان شاء الله تتكرر تاني بالتوفيق

أشكر Samar941991
تمت كتابة تعليق 5 أغسطس 2021

خدمة جميلة جدا

شكرا ليك يا امير من اكتر الناس المحترمة ♥️
كان معانا ف كل خطوة و قبل ما احتاجه بلاقيه

أشكر 357abdelrahmann
تمت كتابة تعليق 28 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

المطعم جميل الاستقبال كان رائع جدا واحمد ابراهيم ماقصر معانا وكانو قمه في الرقي الاكل رائع والاجواء خورافيه وهادئة وكانو متعاونين والخدمة سريعه جدا استمتعت

تاريخ الزيارة: يونيو 2021
أشكر mohannadm955
تمت كتابة تعليق 12 يونيو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

انا من عملاء المكان وكانت تجربة جميلة ومكان رائع وأشكر حقيقة (( سيد بيستو )) معاملة رائعة وكان لدي موقف مع احد الموظفين كان تعامله سيء جداً من خلال التعامل وعدم الاريحية وعذا لا يجب ان يكون في مثل هذا المكان المحترم لكن الاخ المحترم والودود (( سيد بيستو )) احتوى الموقف وكان في غاية الاحترام والتعاون انصح بالذهاب للمكان . شكراً اخي سيد بيستو 🌹

تاريخ الزيارة: مايو 2021
أشكر abdulaknm