مطعم كبابجي في الواقع جلساته رايقه وأكلوا لذيذ يستحق التجربه اكثر من مره اشكر اسماء ورياض وومحمود متعاونين جدا
المطعم جلساته روعه بيقدم افضل أنواع المشوايات
انصح بتجربته في العشاء خصوصا .. هو واحد من افضل المطاعم في القاهره مميز جدا ، جوده الطعام والخدمة عاليه جدا
خصوصا استقبال الانسه شيماء
دخلت المطعم لا يوجد مكان نهائي قولت لها سوف اذهب الي مكان اخر اقترحت عليا بأخذ رقم موبايلي وأول ما يفضي مكان سوف تخبرني في اسرع وقت ذهبت الي مكان اخر بالفندق لأخد مشروب وانتظرت
ما كملت ربع ساعه اتصلت عليا وذهبت الي المطعم مره تانيه ووفرت ليا ترابيزه علي النيل اجمل إطلاله الصراحه
اشكرها علي حسن استقبالها وتعاملها وخدمتها الممتازة مع العملاء فعلا انسانه ودوده جدا ومرحه ومرحبا بطريقه غير طبيعيه اشكرك شيماء 👌
من الخيارات الجميلة لتذوق المشاوي في القاهرة
- إطلالة رائعة
- المذاق رائع ، المقبلات والمشويات لذيذة
- السعر مرتفع
- أنصح بزيارته
افضل خدمات وتعامل من جميع العاملين والطعام ممتازجدا والخدمات راقيه. جدا في مطعم الكبابجي وافضل موظفين هيام وفهد
المشاوي اقيمها اقل من المتوسط اسعاره غاليه مقابل الكميه اللي يعطيك ايها السلطة صحن صغير واللحم مكثرين فيه البهارات علشان يضيع الطعم لذا ما انصح فيه كخيار اولي انك تروح وتاكل فيه