”Funny“

‪Solis‬
حاز على تصنيف رقم 14 من 3,208 مطاعم في القاهرة
شهادة التميز
تمت كتابة تعليق 28 مايو 2022

و البسين نظيف و امان لاطفال و الغرف اكتر من رائعه المكان ممتاز و المعامله هايله و الاكل تحفه و الخدمه ممتازة

تاريخ الزيارة: مايو 2022
أشكر 51amiran

تمت كتابة تعليق 14 مارس 2022

انا كتير حبيت المطعم ده والخدمة كويسة قوي والمنظر جميل جدا يطل على النيل مباشر فعلا كويس ولازم تزوروه وهنا في الانسة ساندرا ولا اجمل من كدة وجه بشوش ولقاء ممتاز والطعام هنا مميز جدا جدا والجلسة كمان جميلة جدا

تاريخ الزيارة: مارس 2022
أشكر 232khadijaf
تمت كتابة تعليق 7 يناير 2022

المكان حلو جداا و الخدمة ممتازة و الڤيو بتاع المكان رائع انا كنت بتعشي عندهم النهاردة انا و صحابي و الاكل حلو جدا شكرا لاحمد وكل تيم سوليس

تاريخ الزيارة: يناير 2022
أشكر ahmedeJ978ZK
تمت كتابة تعليق 2 ديسمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

بصراحة إختياري للأوتيل كان جميل وراح أكرر الزيارة بحول الله إستمتعت كثير والستاف كان مُتعاون وراقي وسريع بالخدمة حبيت كثير نفسية السيدة عزّة مسؤولة عن نظافة الغُرف والترتيب وشغلها سريع وإبتسامتها حاضرة وأيضاً الأكل لما نطلب لذيذ ووقت قياسي العموم كان لطيف وروحهم حلوة🌹

تاريخ الزيارة: نوفمبر 2021
أشكر aaaa314
تمت كتابة تعليق 28 نوفمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

المكان جميل وهادئ والستاف خدوم جداً وبشوش وبالاخص الاخ علاء الدين كان متعاون ولبق جداا والاكل لذيذ والحلى خصوصا الكريم بورليه لذيذ

تاريخ الزيارة: نوفمبر 2021
1  أشكر Arwa-Abdulrahman

المسافرون الذين شاهدوا ‪Solis‬ شاهدوا أيضًا

القاهرة, محافظة القاهرة

هل سبق أن زرت ‪Solis‬؟ شاركنا تجاربك!