و البسين نظيف و امان لاطفال و الغرف اكتر من رائعه المكان ممتاز و المعامله هايله و الاكل تحفه و الخدمه ممتازة
انا كتير حبيت المطعم ده والخدمة كويسة قوي والمنظر جميل جدا يطل على النيل مباشر فعلا كويس ولازم تزوروه وهنا في الانسة ساندرا ولا اجمل من كدة وجه بشوش ولقاء ممتاز والطعام هنا مميز جدا جدا والجلسة كمان جميلة جدا
المكان حلو جداا و الخدمة ممتازة و الڤيو بتاع المكان رائع انا كنت بتعشي عندهم النهاردة انا و صحابي و الاكل حلو جدا شكرا لاحمد وكل تيم سوليس
بصراحة إختياري للأوتيل كان جميل وراح أكرر الزيارة بحول الله إستمتعت كثير والستاف كان مُتعاون وراقي وسريع بالخدمة حبيت كثير نفسية السيدة عزّة مسؤولة عن نظافة الغُرف والترتيب وشغلها سريع وإبتسامتها حاضرة وأيضاً الأكل لما نطلب لذيذ ووقت قياسي العموم كان لطيف وروحهم حلوة🌹
المكان جميل وهادئ والستاف خدوم جداً وبشوش وبالاخص الاخ علاء الدين كان متعاون ولبق جداا والاكل لذيذ والحلى خصوصا الكريم بورليه لذيذ