اتقدم بالشكر الجزيل لرشا واسلام رجب وشحات كل الاصطف ممتاز وصلاح ايضا بجد خدمه راءعه
الفطار كان ممتاز جدا
الفطار كان ممتاز جدا
978latifa عزيزتي
.نشكرك على تـقـييـمك لمطعم لازيزا، نحن سعداء بتعليقك الإيجابي. نتطلع إلى زيارتك القادمة في وقت قريب
مدير ادارة العمليات
اتمنه من سعادتكم تكريم الانسه رشا على حسن الاستقبال والتعامل وعلى التعامل الراقي جدا وكمان الانسه رحاب على الاستقبال الممتاز
,I4733HHhamada عزيزى
مدير ادارة العمليات
المكان جداً جميل و الخدمة رائعة و المدير تعامله جداً جنتل عمر حافظ و طاقم الموظفين رشا و كمال جداً محترمين و لطيفين و خدمتهم جداً ممتازه مشكورين ❤️
saraalrumaih90عزيزتي
جوليانو كاليجارو
الخدمةممتازة جدًا والطاقم كله على بعضه متعاون ويلبي الطلبات بأسرع ما يمكن وبالأخص الآنسة رشا والسيد محمد
Dear F3004VTmahammeda,
I am glad to read that your overall experience was pleasant and looking forward to welcoming you again soon.
Regards,
Giuliano Callegaro
Director of Operation
ملكة البن كيك انجي الصراحه من اطيب البن كيك اللي اكلته
ورشا من الناس المحترمه الخلوقه المساعده البشوشه اللي تلبي جميع الخدمات للامانه تجربتي كانت معاهم ممتازه جدا جدا جدا
وكل امانه احمد وصلاح وحاتم خدومين جدا
مثل فعلا بكل امانه لتطوير الخدمه