الخدمه ممتازه الفطار حلو اتبسط جدا المكان جميل و الاسطف رائع جدا منه احمد سعدتني كتير اوووي انبسط جدا
عزيزنا الضيف،
نشكركم شكرا جزيلا على رأيكم الإيجابى فى مطعم "إسبلاناد" بفندق إنتركونتيننتال سيتى ستارز.
إننا نعتبر ردود الأفعال الجميلة مثل تلك هى المكسب الحقيقى لنا حيث إننا نبذل قصارى جهدنا لتوفير أعلى مستوى الخدمة وأجود أالمنتجات لإسعاد ضيوفنا الكرام.
شكرا جزيلا ونتمنى إستضافتكم قريبا فى مطعم "إسبلاناد" بفندق إنتركونتننتال إن سيتى ستارز.
الخدمة ممتازة وتنوع الماكولات
جميعاالاصطاف متميز أشكر سالمين فتحي علي حسن الضيافة شكرآ مستر رامى رضا الفطار حلو اوي
مع خالص تقديري وإحترامي،
الخدمه 10/10 الاستاف ممتاز و الخدمه رائعه و خصوصا منه احمد ضحكتها جميله جدا و عندها القدره علي تغير مود الشخص اتمني اشوفها تاني
مع خالص تقديري وإحترامي،
الاستجابة للطلبات سريعة جدا وتعامل الموظفين جيد جدا مثال ذلك تعامل السيدة منة احمد فلقد كانت تجيد فن التعامل والخدمة بشكل رائع
مع خالص تقديري وإحترامي،
الاكل حلو جدا والاستاف كلة هايل وذوق والتعامل راقى وفوق الممتازين وبالاخص مستر رامى رضا وميس سالمين فتحى والشيف عرفة والشيف محمود فوزى