الاستاذ احمد ابو انس من طيبته مش قادر اطلع اكل برا استحي اكل غير عنده بالجنينة انسان راقي جدا وادب واخلاق وخدمة تفوق الوصف لدرجة ما رضيت امشي الا بعد ما اعطيه حقه من الكلام اللي يستاهله وقليل بحقه حتى, غرفة 1419
تاريخ الإقامة: فبراير 2023
استفسر من Sultan_Samm عن فندق ماريوت القاهرة وكازينو عمر الخيام
1 أشكر Sultan_Samm
انا من عشاق ورواد فندق الماريوت بالقاهره واعشق حديقته الخارجيه تحس بمتعة القاهره واحب اشكر الاستاذ/هاشم محمد الاستاذ/هشام محمد الاستاذ/سيد الاستاذ/رامي الاستاذه /هدير الاستاذ/محمود لتفانيهم ف خدمة الزباين بكل روح متفانيه ويخلونك ماتمل من الجلسه بينهم
تاريخ الإقامة: فبراير 2023
استفسر من Departure30005376681 عن فندق ماريوت القاهرة وكازينو عمر الخيام
أشكر Departure30005376681
قمت بزياره ماريوت القاهره وكان في استقبالنا كريم مطعم الليالي المصريه الاكل المصري الاصيل والاغاني العربيه والسرفيس الراءع كريم وعبدالله والشيشه ذات مذاق خاص بقياده عادل مكان ولا اروه من ذلك انصح الجميع بزيارته
تاريخ الإقامة: يناير 2023
استفسر من 922saeeda عن فندق ماريوت القاهرة وكازينو عمر الخيام