هاني محمد وانلي

الرحاب

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 24 يوليو 2021عبر الأجهزة المحمولة
فندق ممتاز جدآ والخدمة جيدة واهم شي كان المطعم شي جميل ونظيف
وخدمة ممتازة وسالت ع الشيف يلي بيعمل الاكل مشان اشكرو وتعرفت عليه انسان محترم جدآ
بشكرو كتير الشيف السوري نزار بطيخ وفى انوع كثيرة فى الاكل وبشكر خدمه الاستقبال
تاريخ الإقامة: يوليو 2021
تم الرد 3 أغسطس 2021
عزيزي الضيف ،
تحية من فندق كونكورد السلام القاهرة. نحن سعداء أن اقامتكم معنا كانت ممتعة. نشكركم على تعليقاتكم الرائعة التي تعتبر بمثابة مصدر إلهام لنا لتحقيق مستويات أفضل في تميز الخدمة. لقد تم نقل تعليقاتكم إلى باقي فريق عمل الفندق . نحن نقدر دعمكم لنا ونتطلع إلى ضيافتكم قريباً بالفندق.. شكرا
  • steigenberger.com
طالع المزيد من الفنادق في القاهرة
795 نتائج
تمت كتابة التعليق في 10 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

تقييمى على فندق السلام القاهرة
اولا الاصطاف مفيش اى نوع من المهنية اطلاقا مش مبتسمين الا فى وش الاجانب والمعاملة غير راقية بالمرة ووجة عابس دائما
السبا من اسوء مايكون الجاكوزى لا يعمل الا فى جنب واحد فقط لا يوجد به موسيقى ..الاضاءة ضعيفة جدا حتى انك لا ترى امامك ...سيراميك الحوائط غير مغسول من حوالى سنة تقريباودة باين من السواد اللى موجود فيه ...موظف واحد فقط فى الرسيبشن حتى اننى استلمت الغرفه الساعة 3 دى كانت لول مرة انزل فية واخر مرة ولا انصح بهذا الفندق نهائى الذى لا يرتقى الا ل 3نجوم فقط مع العلم بانى نزيلة سنوية بفندق كونكورد شرم الشيخ وكونكورد مورين بيتش مرسى علم
كل ما اروح اجلس فى مكان الجرسونات هناك بيجبروك لازم تشرب حاجة عشان تدفع مع انى نزيلة فى الفندق ومن حقى اقعد فى اى مكان خصوصا الجاردن والتراس و بيقولى لازم تشربى حاجة قلتلة مش عاوزة قالى لا لازم مش عارفة دة ازاى يعنى بيجبرونى اشرب بالعافية مع انى كنت لسة جاية من التراس وشربت فية ودفعت عادى بس بمزاجى
عشان اكون صادقة للوحيد اللى ابتسم موظف للامن اللى بيفتش الشنطة لليدوية

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
1  أشكر GrandTour37773119384
استجاب Sakina AKKA, Guest Services / Front Office في فندق كونكورد السلام, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 يوليو 2021

Dear Valued Guest,
Thank you for taking the time to express your feedback regarding your stay at Concorde El Salam Hotel Cairo.
We have read with great concern your comments regarding your stay at the hotel and I am really distressed to learn that we didn't meet your expectations as this is definitely not the type of service we would like our guests to experience
We apologize for the inconvenience and please rest assured that all the mentioned issues have been communicated to the concerned departments.
We do hope to have the opportunity to host you again to improve your impression and please contact me upon your next arrival, so I will personally care about your stay.
Sakina AKKA
Guest Services Manager

تمت كتابة التعليق في 17 يونيو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

اشكر جميع العاملين بالفندق على حسن المعاملة وعلى الخدمة الفوق الممتازة وبالاخص مستر ياسر حنيدق ومستر محمد جنيدى ومستر لطفي على ومستر ماجد منير واشكركم على خدمتكم التى جعلتنى من نزلاء الفندق للسنة الرابعة على التوالى ومستر محمد فى البار بجد احلى قهوة ممكن نشربها عنده مع حسن المعامله والذوق العالى شكرا فندق كونكورد

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
أشكر Daydream63432651605
استجاب Sakina AKKA, Guest Services / Front Office في فندق كونكورد السلام, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 يونيو 2021

عزيزى الضيف ،

تمت كتابة التعليق في 28 يوليو 2020 عبر الأجهزة المحمولة

للسنة الثالثة لاسرتى فى فندق كونكورد هو بالنسبة لنا بيتنا التانى ورغم الاحتياطات الشديدة لفيروس كورونا ولكن العاملين فى منتهى الذوق والرقى وكل سنة اكتشف حاجات جديدة فى الفندق اجمل من السنة إللى قبلها حابه اشكر جميع العاملين على محبتهم وذوقهم مستر محمد جنيدى ومستر علاء ومستر امين ومستر عمر وبجد فعلا احنا معاكم بتكون احلى اجازة بجد مهما اتكلم مش ها اوصف كم الراحة والمتعة إللى بحس بيها شكرا خالص فندق كونكورد

2  أشكر Escape17021301587
استجاب Sakina AKKA, Guest Services / Front Office في فندق كونكورد السلام, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 أغسطس 2020

عزيزي الضيف

تمت كتابة التعليق في 27 يوليو 2020 عبر الأجهزة المحمولة

فوق ما كنت اتخيل من راحة وجمال والبيسين هايل والغرفة فوق الممتازه وجميع المأكولات والمشروبات هايلة وسهرة بالليل والمشويات تحفه بجد واستعدادات امنية ووقائية رائعة لاستقبال النزلاء،، شكراً كونكورد السلام.. شكراً استاذ مدحت غالي

أشكر remon_magdyaziz

عزيزى السيد ريمون ،

تمت كتابة التعليق في 13 يوليو 2020 عبر الأجهزة المحمولة

من اجمل فنادق شرم الشيخ موقع وإدارة على اعلي مستوي انصح الجميع بالنزول فى الفندق والفندق يأتي إليه جميع السائحين الأجانب والعرب من انحاء العالم والكثير منهم قد زار الفندق مرات كثيرة من جمال الفندق وادارته

أشكر Hosnyahmedhosny

Dear Mr. Hosny,
Warm greetings from Concorde El Salam Hotel Cairo, we would like to thank you for taking the time to write such great review following to your stay at our sisiter hotel.
We are looking forward to welcoming you back whenever your travels bring you back to the city.
Sakina AKKA
Guest Services Manager