يستعرض 4 أشخاص هذا الفندق
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً قبل 09‏/06‏/23
Hotels.com‪US$ ‎127‬
StayForLong‪US$ ‎122‬
Priceline‪US$ ‎144‬
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
تمت كتابة التعليق في 26 يناير 2022 عبر الأجهزة المحمولة

أشكركم جميعا في المطعم على جوده الأكل والخدمة وضيافتكم لنا خصوصا هبه ومارينا ونعمه ومدينه المطعم مدام روز وكل الأسواق جميل وتعاون ودا مش غريب لآننا تعودنا على للخدمه والضيافه من سونستا بيتنا الثاني الذي انصح به بشده وشكرا لخدمه الغرف

نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر Momhamed865
تمت كتابة التعليق في 26 يناير 2022

اشكر كل القائمين على الفطار فى المطعم على حسن تعاملهم وخدمتهم الممتازة طول فترة اقامتى وعلى ضيافتهم وأخص اسطاف المطعم هبه ونعمه ومارينا ومديرة المطعم روزالين شكرا لكم جميعا واشكر خدمة الغرف مستر البير وبدر على تعاونهم شكرا إدارة الفندق

نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل

انا بصراحه ارشح للفندق ورايح انزل فيه مرة ثانيه

نوع الرحلة: سافرت بمفردي
أشكر 09908778
تمت كتابة التعليق في 24 يناير 2022

إنشاء الله الزياره تتكرر تاني وانشاء الله اجي انا وصحابي والعائله وميرسي جدا جددا علي حسن الاستقبال وكتير عجبني الاكل والموظفين كتير متعاونين بجد ميرسي جدددا علي كل شي كمان الموقع جميل ومميز ووصلت بسهوله وقريب كمان من الخدمات.

أشكر nohah424
تمت كتابة التعليق في 22 يناير 2022

الفندق جميل وهادي وموقعه ممتاز وبعيد عن زحمة وسط البلد والخدمه فيه جيده والاسعار متعاون وبشوش جدا خاصتا المطعم الرئيسى متعاون وجميل واستمتعت فيه فعلا بالافطار انا وعائلتى وبسكر هبه ومريان ونعمه ومدام روزالين ولمياء بصراحه كل الاسطاف بشوش وجميل ومتعاون وخدمتك الغرف جميله ونظيفه وبشكر مستر البير على اهتمامه بنا طول فترة الاقامه وفريق العمل التابع له بدر شكرا اداره الفندق

أشكر foooks