مفتوح اليوم: 9:00 ص - 5:00 م
أبرز التعليقات
اجمل الاماكن فى القاهره واروعها

‪المكان تحفه والله اول مره اروح مكان جميل زى ده وحاجه واو بجد ما شاء الله مصر فى اماكن كده انا مش...‬ طالع المزيد

تمت كتابة تعليق منذ 4 أسابيع
Trip57841670298
‪,‬
الفيوم, مصر
عبر الأجهزة المحمولة
بسبوسه

‪اكل جميل جدا واصطاف محترم وفاهم ودود جدا ومطعم شيك وديكورات حلوة والاكل كميات معقوله والا عجبني...‬ طالع المزيد

تمت كتابة التعليق في 11 مارس 2021
hazemw2021
‪,‬
الجيزة, مصر
عبر الأجهزة المحمولة
اقرأ جميع التعليقات البالغ عددها 13,120

تمت كتابة التعليق في 20 أكتوبر 2016

مكان من الاماكن اللي لازم يترحها في مصر يحتوي علي كثير من الاثار المصرية المميزة ويحتوي علي العديد من الغرف التي تحوي علي كثير من الممياوات وايضا اسعاره في متناول الجميع

تاريخ التجربة: يوليو 2016
أشكر Ahmed a
تمت كتابة التعليق في 18 أكتوبر 2016 عبر الأجهزة المحمولة

اكيد هى زياره جيد للتعرف على تاريخ أجدادنا وتعريف أبنائك بحضاره وتاريخ بلدهم
وانا كنت مبسوط جدا بالجو

تاريخ التجربة: أكتوبر 2016
أشكر MohamedA27386
تمت كتابة التعليق في 18 أكتوبر 2016 عبر الأجهزة المحمولة

خوفوا الأب بشموخ علوه ينظر هنا وهناك علي ما منحنا ان نعرفه عن جواهر الاثار المتدفقة في مصر الحبيبه فهو المتحدث في جميع خلود اثار مصر بضوره الأب الشامخ الناظر عليهم من علوه الأكبر
فسمح لنا ومنحنا متحف جمله تعريفه فهو لوحه متقطعه من نسيج مكتمل في تاريخ الاثار المصريه الفرعونية وقبل وبعد هذا العصر
كل مكان في المتحف وكل قطعه تجبر احبابها علي مصافحه المعرفة عن مافيها من سحر جمالي وفنون تخلي العقل عن الإدراك في زمن المحب له
ثم تاخذك إليّ زمن أحب إليك فيه معرفه ماهو مكنون من اسرار ما وراء الزمن في ذالك العصر
الأب خوفوا من خوفه علي ممتلكاته قزف إلينا بي بعض الجواهر في هذا المتحف ليجعلنا عبره من كتر سحر جمال المتحف الي تعلق الزائرين بكل قطعه بيها الا انهم نسيوا انهم تملكهم الإبهار لفترة الافاقه بعد التحدث لزويهم بجواهر المتحف
ثم بعد ذالك يقذف خوفوا الأب باحدي جمال الجواهر في حديث اخر عن الاثار في أماكن اخري ليذهب بالعقل الي زيادة محبه اثار مصر الحبيبه
تخيلوا من حبه فينا بيخلينا نروح ورأي اثاره المجيدة في كل بقع مصر الحبيبه
شكراً للأب ان أتاح معارض جواهر زمنه علي بقاع مصر ومتاحفها الشامخة

وللاسرار بقيه.
المحب لمصر والأب خوفوا
عونالله

تاريخ التجربة: نوفمبر 2015
1  أشكر A5058NUmohameda
تمت كتابة التعليق في 8 أكتوبر 2016

هنا وبس هتقدر تعيش يوم وسط الزمن القدييييييييم هتلف بيك الدنيا فى جولة لالااااااف السنين تتفرج على حضارة عظيمة هتفضل مبهرة لكل العالم

تاريخ التجربة: نوفمبر 2015
أشكر Saidassem
تمت كتابة التعليق في 1 أكتوبر 2016 عبر الأجهزة المحمولة

ذهبت انا واصدقاء عرب لي وكان يوم جميل وشاق في نفس الوقت ولكنه ملاء بالمتعه حقا ..المتحف في اشهر ميدان في مصر هو ميدان التحرير في منطقة وسط البلد او وسط مدينة القاهرة والمزدحمة ليل نهارا المتحف طابقين ملاء بالتماثيل الحجرية الضخمة والصغيرة والتوبيت التي بها اتقان وجمال ينقل لك احساس كم كان هولاء الفراعنة اقوياء وبارعين حقا ...يوجد غرفة الملك الشهير توت عنخ امون في الطابق الثاني الملاء بالذهب الخالص وقناعه الذهبي الشهير ويوجد ايضا غرفة المومياوات الملكية التي لها رسوم خاصة ونظام خاص ايضا عن بقية المتحف للحفاظ باكبر قدر ممكن علي تلك المومياوات الملكية التي موضوعة في توابيت من الزجاج وموميات فرعون موسي عليه السلام ايضا

تاريخ التجربة: أغسطس 2016
أشكر king M