من افضل المطاعم الهنديه في القاهره البرياني عنده لذيذ جدا ويستحق الزيارة موجود تحت فندق الهوليداي ان ستي سنتر وسعره جدا مناسب
نشكركم شكرا جزيلا على رأيكم الإيجابى فى مطعم "انديرا" بفندق هوليداي سيتى ستارز.
إننا نعتبر ردود الأفعال الجميلة مثل تلك هى المكسب الحقيقى لنا حيث إننا نبذل قصارى جهدنا لتوفير أعلى مستوى الخدمة وأجود أالمنتجات لإسعاد ضيوفنا الكرام.
مع خالص تقديري وإحترامي
الاكل حلو جداً افضل مطعم هندي في القاهرة بحب على طول اجي والسيرفيس سريع والستاف مبتسمبن واخلاقهم حلوه تمنياتي بالتوفيق عقبال المليون فرع
مجموعة فنادق إنتركونتيننتال سيتي ستارز القاهرة Shereen.omar@ihg.com
من اجمل المطاعم الموجوده في مصر
الاكل جميل جدا خصوصاً البرياني والتندوري والسيرفس محترم جدا خصوصاً مصطفى
والشيف الهندي ممتاز
Shereen.omar@ihg.com
احلي لامب كاري بجد ولامب اوزي واحب اشكر الشيفات علي احلي الماكولات واحب اشكر عماد وتوفيق ومصطفي علي احلي خدمه واشكرهم علي مفاجأه الحلو الفري كان حلو
Shereen.omar@ihg.com
من اجمل المطاعم والاكل ممتاز جدا واحلي الماوكلات lamb ouzy chiken tikka والشيفات والاصطاف ممتازين وخاصه احب اشكر شيف مروان ومساعده في الاختيار كابتن عماد من الناس الي بتساعد انا شخصيا هاجي مطعم انديرا علي طول