المطعم دو طابع تاريخي تحس انك في مصر القديمة الاكل مقبول نسبيآ ولكن يجب عليك ان تحسن اختيار الاكل لانه بعض الاكلات طعمها غير جيد بتاتآ
كان مطعم العهد الجديد فى السابق من افضل المطاعم فى منطقة الحسين .. لكنه الان اصبح سيئ جدا .. الماكولات سيئة و الاسعار مرتفعة جدا و طعم الاكل ليس جيد على الاطلاق
من المطاعم الجميلة والهادئة بالقاهرة وسعره مناسب الى حد ما للجميع والخدمة به جيدة وراقية انصح بتجربته
1- الموقع ممتاز في الحسين
2- التعامل فوق الممتاز والناس اللي شغاله هناك كلهم من اول عم محمود وهشام وسمير ناس كلهم في منتهي الامانة والذوق
3- بيرفضوا ياخدو تيبس
4- الاكل نضيف جداا ورائع والكوارع تحفه
يوجد هذا المطعم بمنطقه الحسين من اجمل المطاعم لتقديم الكوارع. انصح لو اول مره تاكل الكوارع ومابتحبهاش روح وجرب من العهد الجديد وبعديها هتنزل مصر مخصوص عشان تاكل من العهد الجديد