المطعم يتميز بالأكل الجميل والأجواء جدا جميلة في المطعم والموظفين جدًا مهذبين وخاصة الموظف حسن عزت ذو أخلاق جدًا راقية بالتعامل انصح بالزيارة في المطعم
جميل واطلالة جميلة الطعام جيد والسعر مناسب لكن لا يوجد مسار لذوي الاحتياجات الخاصه وهذه نقطة مهمة لانهم فئة مهمة لنا
مطعم راقي جدا والعاملين بلمكان ارقي ، وخصوصا كابتن ايمن اللي ابهرنا بلسيرفيس بتاعه والاكل جميييل جدا خصوصا التوشكا والمتبل بيت ورد ، انصحكم تجربوهم وان شاء الله لينا زياره تانيه
استمتعت جدا بالمشويات والخدمة الراقية و نظافة المكان والمناقيش....
التبولة كانت رائعة والسجق بدبس الرمان يجنن ...
بحب بيت ورد اللى فى مصر الجديده عند نفق الثوره جدا .. اعدته كلها مميزه ،، هو مطعم مش كافيه . الخدمه ممتازه والعاملين قمه الزوق كان معايا "يوسف" (احد العاملين )و ساعدنى جدا انى اختار و افهم اللى فى المنيو كويس .. الاكل ماخدش وقت طويل اوى . الطعم حلو مظبوط ..
العيوب بس ان الحلويات مفيهاش تنوع اوى
المازيكا لبنانيه بس حسيت بدوشه شويه منها جايز لو الصوت بقى اوطى يكون احسن .
تجربه لطيفه كررتها اكتر من مره بس المره دى من افضل المرات ..