NayefMashary
المملكة العربية السعودية

اسواء اداره واسواء تعليق جاء من هذا الفندق على الشكاوى حقتنا

1.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 7 نوفمبر 2022
كنت اتمنى من اداراتكم الرد على الشكوى المقدمه من قبل بااسم نايف من قبل بااسلوب متحضر يدل على حرفية الاداره فى معاودة الرد على شكوتى المقدمه من قبل لذلك انا اتصلت بفندكم بارسلو القاهره.لتحدث لمدير مسئول عن الاجابه المستفزة على شكوتى تركونى على الانتظار ومافى احد جاوبنا وانقطع الخط وعاودت الاتصال فى المساء لم اجد مدير ايضا مسئول .بالاستقبال لكن قدرت انى اتواصل لاسماءالاشخاص المسئولين عن شكوتى لكن فى البدايه عايز اواضح ليكم معلومه هامه جدا انا منى شخص متخلف او جاهل او غير متعلم عشان ما اعرف الفرق بين اسعارONLINE واسعار WALK IN .
انا اتصلت من اسبوع او اقل بسبب انى ابغى التحدث مع المدير المسئول اللى قام بالرد والتعليق على شكوتى من قبل تحت مسمى HOYELMANAGEMENT اتصلت فى الصباح تركونى على الانتظار ولم يجاوبنى احد عاودت الاتصال بالمساء ابلغونى ان المدير المسئول عن الاسقبال متواجد فى الصباح من 10 صباح - وهذه المره تعمدت معرفه من المديرة التى قاباتنى فى الصباح و مسئول الحقائب اللى تحدث معى انا و الشباب فى المصعد هى اسمها ( ايمان - والراجل الكبير اسمه محمدعبدالرحمن ) ياريت احد من الاداره يفسر ليا ردكم عل شكوتى كيف تقولون لى اولا – الاسعار المعلنه على الموقع الالكترونى لايتم تغيرها بعد الحجز فى الفندق وبنلتزم بالاسعار ولا نغيرها بعد الحجز - حبيبى عمى يا اداره فندق بارسلو الهرم انا موحجزت اون لاين – انا كنت عندكم بفندق بارسلو القاهرة فى الصباح الساعه 11.30 الصبح لانى كنت ابغى ان اسال على اسعار فندكم انا والشباب اللى هى اسعار WALK INالاسعار كانت للغرفه مفردة 1125 والغرفه مزدوجه1500لان انا معايا اقامه مصريه وايمان اطلعت على الاقامه فى البدايه لتاكد من كلامى قبل ماتقول السعر المصرىواقالت لى حرفيا اسعار المصريين للغرف ال STANDER فى المبنى الرئيسى 1125 للغرفه المفردة و 1500 جنيه للغرفه المزدوجه بدون افطار بدون افطار وانا والشباب شفنا غرف فى الدور الثامن و ايمان قالت لينا حرفيا الاسعار غير شامله افطارالصباح وهى عشان خاطرنا راح تزيد الافطار واعطتنا ارقام الفندق ورقمها الشخصى لما نحجزى عندكم - وبعدها بفتره كلمت واحد اسمه ريمون على رقم فندكم عشان الامكانية واتاكد من الاسعار قال ليا ان الاسعار فى الاصل تشمل الافطار بمعنى 1125 و 1500 بالافطار والخدمه والظريبه يعنى ايمان هذه كاذبه ليش قالت ان الاسعار لاتشمل الافطار ومكالمه ريمون مسجله على جوالى اللى عايز يتحقق يرسل رقم جوال ليا وانا ارسله المكالمه اللى بينى انا وريمون وعندى سؤالى لريمون هل غرف الادوار التاسع والعاشر و الحادى عشر ليها اسعار مميزة عن اسعار باقى الادوار بمعنى لاتشمل هذى الادوار مبلغ 1125 و 1500 اجابنى الاسعار زى بعض المميز فى الدور الرابع والثالث ديلوكس فى مبنى مختلف
وبسال الاداره ببارسلو ايضا عايز رد مباشر منكم هل غرف الادوار التاسع والعاشر و الحادى عشر ليها اسعار مميزة عن اسعار باقى الادوار بمعنى لاتشمل هذى الادوار مبلغ 1125 و 1500 وانا لا اسال عن غرف تشوف الاهرامات هى عرضتها عليا واحنا رفضنها لانها كانت غرف صغيرة جدا انا سؤالى عن الغرف اللى فى الدور العاشر غرفه 1008و1009 سعرهم 1125 مصرين و 1500 مصريين نعم او لا فقط .لانها قالت لى مباشرة ان ادوار 9 و 10 و11 تزيد لانها ادوار مميزة وليس غرف مميزة يعنى 1008 و 1009 تكلفتها للمصريين 1500 للمفرد 2200 للمزدوج هذا السعر اللى ايمان قالت عليه لل walk in من شان الحجج و التلاعب يالكلام و حورات المصريين ابغى رد مباشر من اداره الفندق نعم او لا فقط.
ثانيا – انكم مش مسئولين على الحجوزات اللى بتم عن طريقكم مباشرة – يعنى ايمان ومحمد عبد الرحمن اللى بيعملوا عندكم انتم مش مسئولين عنهم كااداره فندق بارسلو القاهره طيب ليه يتكلموا بااسم موظفين بارسلو و محمد هذا ليه قالى ان ايمان هذه مديره الرسبشن وهى اللى حتساعدنى وليه زودت عليا مبلغ الغرف من 1125 الى 1500 ومن 1500 الى 2200 عشان طلبت انى اسكن انا والشباب فى الدور العاشر غرف 1008 و 1009 بالمبنى الكبير وقالت ليا دى ادوار مميزة بااسعار مختلفه ومن ريمون عرفت ان كلامها كذب وان الادوار المميزة هى فى الديلكوس فقط ودورين ثالت ورابع – ليه الفرق دى فى الفلوس دى سرقه من موظفينكم وانا حاخد ردكم على شكوتى من سابق وسوف اقوم باارسلها على موقع بارسلو – والرد الساذج اللى عايزين تقولوا عليا انى غبى وجاهل وماافهم الفرق بين ال WALK IN &ONLONE ونصيحه بالله عليكم ان الله جميل يحب الجمال ياريت الموظفات عندكم تهتم بالمظهر والشكل والرائحه والله العظيم رائحه محمدعبدالرحمن هذا جلتنى حتقيا من رائحه العرق – واللى اسمها ايمان لازم تهتم بشكلها بندخل فنادق و مطاعم احل استقبال احلى مكيب احلى ابتسامه والله موظفه استقبال فى فندق سفير سمراء لكن مااحلى طالتها لكن ايمان واضح انها ماتسمع عن الميكيب و الوجهه الحسن. و ابغى التاكد من ان ايميل بارسلو للشكاوى experiences @barcelo.com ,الفون ++34917695887.
1.0 من 5 دوائرالموقع
  • Algotels
على بعد 5.8 كم من بارسيلو القاهرة الأهرامات
طالع المزيد من الفنادق في الجيزة
تمت كتابة التعليق في 26 أكتوبر 2022

كل اللى فى هذا الفندق ليس الا عصابه فقط كل وقت وزمن تسأل اسعار الاقامه كل يجواب بسعر مختلف عن الشخص اللى كان قبله من اسبوعين كنت بالفندق والله العظيم قابلت موظفه بقسم الاستقبال تقول عليها محترفه نصب على النزلاء والله فعلا مصرية مصرية
قالت لما اتكلمت معايا انا اعمل ليك خصم واعملك ترقيه مميزة واجعلك خدمه كبارزوار واعلمك واعملك ماشى نشوف الغرف وشوفت غرف الثامن والتاسع وهذه الغرف العادية وليس الديلوكس مع موظف حامل حقائب كبير بالسن والله العظيم طوال ماهو ماهو بالمصعد معايا يحدثنى الا عن هده الموظفه هى الكبيرة هى اللى المسئوله حتخلص ليك كل حاجه حتساعدك وبعدين كام ياستى سعر الغرفه للمصريين الاسعار كانت كانت مفردة 1500 حنية وللمزدوجه 2200 جنيةوالاسعار مش بالافطار والمديرة راح تزيد الافطارلاجلى على البوكينج الاسعار ارخص بكثير وبالافطار والعشاء وغير هذا طلبت منى ومن اصدقائى قبل مانمشى ان نكتب تعليقات اجابية عنها وعلى الفندق ياسلام قبل مااسكن اكتب تعليق عن خدماتهم وكمان ومن يومين اتصل بالفندق فى المسا اسال واحد اسمه ريمون سعرالغرفه لتاكيد قال المفردة 1125 جنية والمزدوجه 1500 والله حرمية ولصوص بجد ليا اصحاب كانوا يشكروا الفندق وخدماته لكن لا تعليق انا بفندق سفير الدقى اقسم بالله بالله واخذت سعر سعودى وليس بالاقامه المؤقته السعر للفرد70 دولار ماانصح بيهم على الاطلاق لايمثلون الاخلاق الفندقيه اطلاقه.

• نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر 746nayefa
استجاب Hotel- cmanager, Owner في بارسيلو القاهرة الأهرامات, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 31 أكتوبر 2022

عزيزي السيد/ Nayef:

في البداية نشكرك على منحنا بعضًا من وقتك ورأيك يهمنا للغاية ونقدره بشدة ونأسف لسماع أنك غير راضٍ عن فندقنا. ولكن كنا نتمنى أن تكون أكثر تحديدًا في وصف ما لم يعجبك أو ما هو بحاجة إلى التحسين.
وبالتأكيد يسرنا أن نعمل على الاستجابة لأية اقتراحات أو ملاحظات لأننا نهتم دائمًا بالاستماع للنقد البناء من أجل مواصلة التطور والتقدم لأفضل مستوى.
وبخصوص المصداقية بشأن الأسعار فإننا نؤكد على أنه لا يتم أي تغيير في الأسعار المعلنة على موقعنا الإلكتروني بعد الحجز بالفعل وأننا نلتزم بالأسعار المحددة عند الحجز. لكننا لسنا مسؤولين عن تعاملات الحجز الفندقي التي لا تتم عن طريقنا مباشرةً.

مع خالص التحية والتقدير.

Hotel Management .

تمت كتابة التعليق في 6 أكتوبر 2022 عبر الأجهزة المحمولة

فندق جميل والموقع رائع و قريب حدا من الاماكن الاثريه ولعض المطاعم الشعبيه والقهاوي المصرية والفطار كان متعدد ولذيذ والغرف نظيفة وريسبشن قمة الذوق والادب وخاصة الوردية الصباحية حيث كانو مبتسمين جميعا ، اما عن وجبة العشاء فقد كانت شهيه جدا .

نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Mikaloo56098642
استجاب Hotel- cmanager, Owner في بارسيلو القاهرة الأهرامات, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 أكتوبر 2022

عزيزي السيد/ Mikal:

نحن سعداء جدًا لردود الأفعال الإيجابية حول الفندق وفريق العمل سعيد خاصةً لاستمتاعك بالراحة بالفندق ورضاك عن مستوى النظافة وحفاوة الاستقبال والمطعم والخدمات التي يقدمها فندق Barceló Cairo Pyramids, Giza. سوف ننقل إشادتك لموظفي الاستقبال لتشجيعهم على بذل المزيد من الجهد، ونتمنى أن نراك مرة أخرى عما قريب لنقدم لك خالص شكرنا ونعدك بتجربة أكثر روعة وأن نسعى دائمًا لتحقيق رضاك عن الإقامة بفندقنا.

مع خالص الشكر والتحية.

Hotel Management.

تمت كتابة التعليق في 19 أغسطس 2022 عبر الأجهزة المحمولة

المعاملة حلوة جدا و الخدمة كويسة و عندهم مرونه فى كل حاجه شكرا بارسيلو بجد فندقى المنقذ قريب من كل النوادى و مفيش مرة ملقتش حجز و بنات الفريق دايما بيرتاحوا فيه بنحس دايما ان المعاملة مميزة لكل فريق فى نادى سبورتنج

نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر roqayhm
استجاب Hotel- cmanager, Owner في بارسيلو القاهرة الأهرامات, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 أغسطس 2022

ضيفنا العزيز/ ضيفتنا العزيزة:

شكرًا لك على الزيارة والتعليق الرقيق وعلى إشادتك بمستوى الخدمة والتعامل.
سوف ننقل إشادتك الرقيقة لموظفي الفندق لتشجيعهم وحثهم على بذل المزيد من الجهد.
ونتشوق لرؤيتك مرة أخرى..
في الحقيقة برغم سعادتنا بكلماتك المشجعة إلا أنها تحملنا مسؤولية كبيرة وتدفعنا لبذل مزيد من الجهد لنكون دائمًا عند حسن ظنكم في كل مرة تشرفوننا بالزيارة.

مع أطيب التحيات وجزيل الشكر.

تمت كتابة التعليق في 18 أغسطس 2022

فندق ممتاز خدمة جميلة جداً الريسبشن عل طوال معاك طول الخدمة
فندق متكامل كل حاجة فية مشاءالله كنا سكنين في غرفة٤٢٩
مكان مشاءالله لايوصف كل حاجة متوفرة فيه يستاهل5نجوم
والموظفة ايمان مشاءالله في قمة الاحترام.

أشكر Omaraloufy
استجاب Hotel- cmanager, Owner في بارسيلو القاهرة الأهرامات, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 أغسطس 2022

مرحبًا Omar:

شكرًا لك على الزيارة والتعليق الرقيق وعلى إطرائك على مستوى الخدمة والتعامل الطيب من الموظفين.
سوف ننقل كلماتك الرقيقة لموظفي الفندق لتشجيعهم وحثهم على بذل المزيد من الجهد.
ونحن نتشوق لرؤيتك في زيارة أخرى جديدة ونتمنى أن نكون دائمًا عند حسن ظنكم.

مع خالص التحية وجزيل الشكر.

تمت كتابة التعليق في 17 أغسطس 2022 عبر الأجهزة المحمولة

شكرا على حسن الاستقبال الرائع

نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر Minawassim9990n

عزيزي السيد/ Wassim:

نحن سعداء جدًا لزيارتك ونشكرك على تقييمك الإيجابي للفندق وفريق العمل سعيد خاصةً لاستمتاعكم بالراحة بالفندق ورضاكم عن المستوى العام ومستوى النظافة وحفاوة الاستقبال والاستجابة لحل المشكلات ونحن في خدمتكم دائمًا. سوف ننقل إشادتكم الكريمة لموظفي الاستقبال لتشجيعهم على بذل المزيد من الجهد.
وبخصوص ملاحظتك بشأن مواقف السيارات فنؤكد على توافر مواقف خاصة للسيارات ولكن نعتذر عن عدم تقديم الإرشاد الكافي في هذا الصدد ونعدك بأخذ تلك الملاحظة بعين الاعتبار.
ونتمنى أن نراكم مرة أخرى عما قريب لنقدم لكم خالص شكرنا ونعدكم بتجربة أكثر إمتاعًا وأن نسعى دائمًا لتحقيق رضاكم عن الإقامة بفندقنا.

مع أطيب تحياتي