”القاهره فندق سوفتيل الجزيره“

الكفته والكباب افضل شي عندهم

تاريخ الزيارة: أبريل 2018
أشكر maenazi

تمت كتابة تعليق 15 أبريل 2018 عبر الأجهزة المحمولة

حاولت ان اجد هذا الفرع هنا ولاكن لم اجده فرع التجمع الخامس هو من افضل المحلات في مصر اظن. الجودة عاليه جدا جدا خدمه ممتازه جدا وبالنسبه للاسعار فهي مناسبه للجوده مكان ممتاز كبير جدا جدا وفي تحسن مستمر انا عن نفسي افضل طبق مشكل ولا استطيع ان اكله بمفردي لا انظر للسعر لان الجوده عاليه وهذا ما يهم في محلات الكباب ولاكن اظن سعره مناسب

تاريخ الزيارة: يناير 2018
2  أشكر 978karimz
تمت كتابة تعليق 13 نوفمبر 2017

الاكل جيد خاصة الحمام المحشي و المشوي
المشكلة كل العاملين متسولين و شحاذين بداية من مدير الصالة انتهاء بعامل الحمام

تم تجديد الديكورات بشكل جميل لكن العدة قديمة و مكسرة ..
الملاعق و السكانين تنقع في ماء قذر و تقدم للزبائن

تاريخ الزيارة: نوفمبر 2017
1  أشكر Saeed A
تمت كتابة تعليق 24 أكتوبر 2017

كلنا في فرع اكتوبر .. السجق كله عظم مفروم والكباب ناشف والعيش مجلد والاسعار غالية جدا الكفتة بس اللي كانت كويسة

تاريخ الزيارة: يناير 2017
أشكر OmarA7336
تمت كتابة تعليق 28 سبتمبر 2017

الاكل مجملا مش بطال بس انا شخصيا مش هروح تانى وافضل اختار محل اخر وفى محلات اخرة افضل كتير
السلطة ممتازة

1  أشكر sharshabel

المسافرون الذين شاهدوا مطعم المنوفى الكبابجى شاهدوا أيضًا

الجيزة, محافظة الجيزة

الجيزة, محافظة الجيزة

هل سبق أن زرت مطعم المنوفى الكبابجى؟ شاركنا تجاربك!