”الاقصر“

شهادة التميز
نطاق الأسعار: د.إ.‏ 4 - د.إ.‏ 26
المطابخ: الإيطالية
المزيد من تفاصيل المطعم
مناسب لـ: رومانسي, مجموعات كبيرة, الأطفال والعائلات, اجتماعات عمل, المناسبات الخاصة
خيارات تناول الطعام: الإفطار, العشاء, حتى آخر الليل, الغداء, خدمة التوصيل, الحجز, التيك أواي
تمت كتابة تعليق 13 أغسطس 2021

احلي بيتزا من حيث الطعم والخدمه بصراحه حاجه تشرف لمكانه الاقصر كبلد سياحي اكيد التجربه حتكرر كل ما انزل الاقصر وحقوم بدعوه أصدقائي للتجربة

تاريخ الزيارة: أغسطس 2021
1  أشكر m-gohar30

تمت كتابة تعليق 11 يناير 2021

طلبت بيتزا انشوا و كابر و طلبنا بيتزا طماطم مجففة و جرجير بصراحة معملوة بإتقان سواءا العجينة أو الصوص و الاضافات الستايل الايطالي الصح برافو مكان سازوره كلما زرت الاقصر اتمنى أن يتواصل العمل بهذا التفاني و الاتقان

تاريخ الزيارة: يناير 2021
أشكر soumayaa2021
تمت كتابة تعليق 22 يناير 2020

ممتاز من كل النواحي.النوعيه والاسعار والمعامله .انا زائر دائم الاقصر بحكم عملي .لن تكون المره الاخيره .شكرا علي اهتمامكم .

تاريخ الزيارة: يناير 2020
أشكر afathy731
استجاب 442waleedm, Owner في بيتزا روما, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 يناير 2020
ترجمة Google

Grazie mille se molto gentile

تمت كتابة تعليق 7 أكتوبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

بيتزا روما في الاقصر
لمحبي البيتزا والمتواجين للسياحة في الاقصر المطعم جيد جدا وبيعمل بيتزا رايعه واحيانا احسن من محلات كتير مشهورة
انصح بالتجربة

تاريخ الزيارة: أغسطس 2017
1  أشكر ahmad4is
تمت كتابة تعليق 8 فبراير 2017 عبر الأجهزة المحمولة

مبدءيا انا بشكر ال owner. ع ذوقه واهتمامه ف المعاملة ..
الاكل طعمه حلو قوى والبيتزا سخنه والخدمة فوق الممتازه خاصة ان انا طلبت اكل وانا ف القطر جاى من اسوان وراجع القاهرة كلمت المطعم وكان فى اهتمام كبير قوى من ادارة المطعم انه ينسق معايا معاد وصول القطار للاقصر ويوصلو البيتزا سخنة خاصة ان القطار مش بيقف غير 5 دقايق ... بجد انا مروحتش المطعم ف الاقصر بس موقف زى ده يخلينى احترم كل الناس الى شغالة ف المكان ويخلينى لازم ازور المكان ان شاء الله الزيارة الجاية للاقصر.

تاريخ الزيارة: فبراير 2017
3  أشكر DeilaN

المسافرون الذين شاهدوا بيتزا روما شاهدوا أيضًا

هل سبق أن زرت بيتزا روما؟ شاركنا تجاربك!