كانت اجمل رحلة نيلية مع الأصدقاء والحجز كان أكثر من جيد مع شركة السياحةومسئولها ا محمد الشايب والذي... طالع المزيد
لقد قضينا اجمل الاوقات أنا وزوجتي علي النايل كروز وكل الشكر لشركةالسياحة صاحبة الفضل في حجز الرحلة... طالع المزيد
من الممتع جدا التعامل مع الشركة دى في كل شئ بداية من حجز الرحلة
الرحلة من الاقصر لاسوان كانت حلوة اوووووي وكمان الزيارات أجمل مما يكون ولازم هتتكرر تاني
نحن ممتنون جدًا لأنك أخذت وقتًا لمشاركة تعليقاتك معنا. إنه لمن دواعي سرورنا أن نخدم العملاء مثلك. اتمنى لك يوم جميل!
احنا روحنا أماكن كتير،اووي وحجزنا مع شركات سياحة واون لاين كتير بس المرة اكثر رقي في التعامل والاحترام ودقة المواعيد والذوووق العالي
بجد استمتعنا كتييير،اوووي ووعد انها مش هتكون اخر مرة
اود ان اشكر جميع القائمين على الرحلة النيلية بداية حجز الرحلة حتي نهايتها وكل الشكر م محمد الشايب لتوفيره كل سبل الراحة والمتعة لي وعائلتي
بجد قمة الروعة في كل شىء
حقا استمتعت بهذه الرحله التى استمعت بالمناظر
الخلابه و الخدمه الممتازه والمواعيد الدقيقه لهذه
الرحله والتنوع فالرحله من حيث الاماكن
Thank you so much for this 5-star review. We really appreciate you being a customer and helping to share the word about us. We’re here for you anytime
استمتعت كثيرآ أنا والعائلة وساعيد هذه التجربه في
القريب الكثير ودودين ولم أجد اي شئ سلبي في رحلتي شكرآ جزيلا لكم.
We are grateful that you took the time to leave us a review. Your feedback helps us to improve service for everyone
كل شئ كان رائعا
Nile cruise& Ballon
Really we love it
Many thanx for all
It's very wonderful moment's
It fills us with pride to know that our service is valued by our community. We strive to be the best we can be every day.