فندق راءع والخدمة متميزة والفيو ع حمام السباحة رووعة وانت قاعد ع النيل واحنا كنا مجموعة تبع منظمة الرحلات
نهال يحى
بجد انبسطنا طول فترة الاقامة فى اوتيل سونستا الاقصر والموظفين الابتسامة لاتفارقهم فندق سونست
االمزيد
- حمام سباحة
- مطعم
نهال يحى
االمزيد
majed_abdulla
نحن نشكركم على وقتكم وعلى مشاركتكم لنا عن خبرتكم أثناء الإقامة بفندق سونستا سان جورج الأقصر
سونستا سان جورج الأقصر
فندق جميل اووووي وخدمه ممتااازه والاستاف ذوووق ومحترم ومتعاون الغرفه نضيفه جداا والاكل جميل جداااا انبسطت اووووي بجد اول مره اتعامل معاكوا بس اكييييد مش الاخيره وإن شاء الله كل سنه معاكوااا بالتوفيق دايماً إن شاء الله
704ehamk عزيزتى السيدة
مرة أخرى نشكركم وبكل تأكيد نحن نتطلع أيضاً للترحيب بكم قريباً بفندق سونستا سان جورج الأقصر
سونستا سان جورج الأقصر
كان معايا جروب ونزلنا في فندق سونستا انبسطنا جدا كلنا اولا لان الفندق حلو بجد ونضيف والفيو روعه
ثانيا لا معامله الإصطاف كانت راقيه جدا ومحترمين
شكرا جداا لكل العاملين في سونستا وكمان الاكل كان رائع جدا
NehakY19 عزيزتى السيدة
من أفضل الاوتيلات إلى نزلت فيها
الأستاف ودود جدا و منذ قدومى يوجد ابتسامة لا تفارق وجوه القائمين بالعمل ف هذا الصرح العظيم
ويوجد العديد من المناظر الطبيعية التى تضفى على النزيل بداخل هذا الصرح العظيم الراحه النفسيه
Tito T عزيزى السيد
نحن فى منتهى السعادة بأن إقامتكم لدينا كانت ممتعة والأكثر أهمية أن مستوى خدمتنا قد وافق توقعاتكم
سونستا سان جورج الأقصر
الفندق اكثر من رائع والاستاف رائعين والاكل ممتاز والاقامه مريحه جداااا والتعقيم ممتاز وامن جدا ومنظر النيل تحفه بصراحه ومستر عادل اكتر من رائع واستاذه ميرنا ممتازه والتشيك ان بسرعه وف منتهي السهوله فعلا يستحق ان يكون الاختيار الاول
Yousry E عزيزى السيد
نحن فى منتهى السعادة بأن إقامتكم كانت ممتعة والأكثر أهمية أن مستوى خدمتنا قد وافق توقعاتكم وخاصة من خلال السيد عادل والأاآنسة ميرنا
سونستا سان جورج الأقصر
الخدمة ممتازة. وطاقم العمل له حضور رائع . مبتسمون دائما. الغرفة نضيفة جدا ومريحة. الطعام له مزاق رائع . شكرا لادارة الفدق ككل. لحسن تعاونكم واستضافة .ارشح النزول بسونستا للمرة القادمة ولجميع الناس. شكرا
Salma H عزيزتنا السيدة