”النظافة زيرو“

المزيد من تفاصيل المطعم
مناسب لـ: مطبخ محلي
خيارات تناول الطعام: أماكن للجلوس في الهواء الطلق
تمت كتابة تعليق 18 أغسطس 2021

حرام تاكل اكل لذيذ ومشهي ورائع في بيئة قذرة ونظافة معدومة.
الزيارة القادمة للاسكندرية سأزور المطعم وان وجدته بنفس الحالة لن اطلب وسابحث عن بديل.
اتمنى من السلطات ان تهتم في موضوع نظافة المطاعم فهذه تضر سمعة الاسكندرية السياحية.
اكرر اكل المطعم لذيذ وشهي والعيب في النظااااااااااااافة.

تاريخ الزيارة: يوليو 2021
    • المأكولات
أشكر Hamada1965

تمت كتابة تعليق 11 نوفمبر 2020 عبر الأجهزة المحمولة

جيد ولكن
يحتاج إلى إدارة ونظافه
العمال هم الادارة .كل منهم يعمل لصالحه وصاحب المحل ياخذ ثمن الوجبه مقدما ويترك الزبون للعامل يتفاوض معه🤷‍♂️
والنظافة صعبه جدا

تاريخ الزيارة: سبتمبر 2020
1  أشكر 219heshamh
تمت كتابة تعليق 2 فبراير 2019 عبر الأجهزة المحمولة

لو عايز تاكل اكله سمك محترمه و مليانه مكونات و بسعر علي قد الايد يبقي تروح حوده دونجل
بس نصيحه بعد ماتدفع ادي اللي بيعملك الوجبه فلوس و هو حايظبطلك الوجبه

تاريخ الزيارة: فبراير 2019
أشكر mohamedaaliali
تمت كتابة تعليق 27 يناير 2019 عبر الأجهزة المحمولة

حودة جوندل علامة من علامات الاسكندرية العمال عنده متعاونين جدا بيقدم طبق سي فوود عبارة عن نرع سمك مقلي او مشوي + سبيط مقلي + كفتة جمبري + جمبري الاطباق دي بتبدء من ٨٠ جنيه لحد ما الزبون عاوز وبراحة الزبون لو م عاوز من الاطباق دي وحابب يأكل اي نوع سمك براحته هو كمان بيعمل بطارخ مقلية ممتازة لما تروح اسأل على ميدو او ابو زياد وهما هيقوموا معاك باحلى واجب بس المهم تلاقي مكان تقعد تأكل فيه في المطعم.

تاريخ الزيارة: يناير 2019
أشكر SherifA1250
تمت كتابة تعليق 21 نوفمبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة

انا مكنتش مصدق وانا باكل ان كل الاكل ده والاهتمام والشوريه refill والسلطات والجمبري ب ٩٠ جنيه للفرد
هو مناسب للي حابب ياكل اكله دسمه كتيره وشوربه اول مره اكلها وسعره مناسب جدا
بس طبعا محدش يسأل عن القعده لانها تحت بير السلم
اهم حاجه ٢٠ او ٣٠ جنيه للي حيعملك الطلب وسيب الباقي علي الله
ENJOY 👍👍

تاريخ الزيارة: نوفمبر 2018
3  أشكر ahmedzakiaz

المسافرون الذين شاهدوا ‪Houda El-Gondol‬ شاهدوا أيضًا

الإسكندرية, محافظة الأسكندرية

هل سبق أن زرت ‪Houda El-Gondol‬؟ شاركنا تجاربك!

© 2025 Tripadvisor LLC جميع الحقوق محفوظة.

هذا الإصدار من موقعنا الإلكتروني مُوجَّه إلى الناطقين باللغة العربية بشكل عام، باستثناء عندما يكون هناك إصدار محدد لموقعنا الإلكتروني مخصص لبلدهم أو منطقتهم. يمكنك استخدام القائمة المنسدلة للوصول إلى إصدارات Tripadvisor الأخرى المُوجَّهة إلى بلدان ومناطق محددة.