لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 7 أشخاص هذا الفندق
Expedia.com
‪US$ ‎72‬
+ ‪US$ ‎21‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 15‏/12‏/22
Hotels.com
‪US$ ‎72‬
+ ‪US$ ‎21‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 15‏/12‏/22
Vio.com
‪US$ ‎55‬
+ ‪US$ ‎17‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
Priceline‪US$ ‎61‬
Travelocity‪US$ ‎72‬
Trip.com‪US$ ‎64‬
طالع 13 عرض متاح
الأسعار الواردة هي متوسط سعر الليلة المقدم من شركائنا وقد لا تشمل جميع الضرائب والرسوم. الضرائب والرسوم المعروضة تقديرات تقريبية فقط. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (958)
تصفية التعليقات
959 نتائج
تقييم المسافر
838
57
27
13
24
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
838
57
27
13
24
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
81 - 86 من 959 تعليق
تمت كتابة التعليق في 21 أكتوبر 2021

· كواليتي الافطار مش مناسب لفندق ٥ نجوم، المخبوزات سيئة/ الفواكه محدودة ومش متنوعة/ المشروبات سيئة /
صعوبة النوم بسبب الازعاج الصادر من بار

عدد الموظفين قليل خاصة في وقت الافطار وبيكونوا مجهدين جداً وهما بيحاولوا يشوفوا طلبات النزلاء كلهم وده بيتسبب في تأخير طلب المشروبات او نسيانها أو عدم ازالة الأطباق من على الترابيزات .. إلخ

حجم الشاطئ صغير جداً بسبب اقامة الحواجز

حمام السباحة بارد جداً ومافيش تدفئة على عكس غيره من الفنادق الأخرى

الريسبشن زحمة وغير منظم وقت ال check in والشنط متراكمة في جانب من الريسبشن وماتحطش label عليي شنطتي باسمي عشان ماتتلخبطش

مافيش حد يساعد النزلاء أمام باب الفندق في التعامل مع الشنط وغيره.

*** حصلت معانا مشكلة بسببها مانصحش حد باختيار الفندق بسببها
المشكلة اننا خررجنا وواحنا راجعين لما وصلنا قدام الفندق طلبوا مننا نلف رنرجع تاني عشان نقف في طابور انتظار طويل قبل بوابة الفندق لحد ما يجي دورنا وندخل. طبعاً مش مفهوم ليه في طابور انتظار للدخول للفندق. وفعلا اجبرنا على اننا نرجع مسافة كبيره جداً عشان نلف ونرجع تاني للفندق ونقف في بداية الطابور. وانتظرنا اكتر من ساعة العربيات تقريبا مش بتتحرك. والدتي تعبت جدا ومعاد علاجها عدى واحنا منتظرين لسه ومش عارفين ندخل الفندق لحد ما. ظهر حد من موظفين الفندق عدى على عربية عربية يسأل اذا كانوا نزلاء ولا لا ولما وصلنا قالنا هرجعلكم تاني وفضلنا منتظرين اكتر من ربع ساعة تاني لحد ما خلانا اتحركنا بره الطابور ودخلنا من مخرج الفندق.
طبعاً انا اتكلمت مع الادارة واشتكيت وهما اعتذروا عن الموقف، والاستاذة مها انسانة ذوق جداً و اتكلمت معايا انا ووالدتي وحاولت توضح سبب المشكلة اللي بالنسبالي للاسف مش مفهوم لحد دلوقتي. حتي لو الفندق مليان وفي ناس بتيجي للمطاعم الخاصة بالفندق، مش مقبول اطلاقا ان النزلاء يقفوا في الشارع ويتمنعوا من دخول الفندق كل الوقت ده.

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
    • القيمة
    • الموقع
    • الخدمة
أشكر SarahG-Mansour
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mai Moustafa, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Sarah,
Thank you for sharing your feedback with us. We are most dismayed to hear that you found several elements of your recent visit not to have met your expectations, as it is always our intent to leave our valued guests with memories that are built on having exceeded expectations, Please note that we have communicated this to our leadership team to address immediately. We hope to have the opportunity to welcome you back in the future so that we may restore your faith in our hotel.
Hotel Management.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 21 أكتوبر 2021

الاستقبال محترمين وفي خدمة الضيوف وفي اي وقت تلاقيهم
ووقت التسكين كانوا مرحبين وقدموا مشروب الضيافه لخد ماخلصوا إجراءات الدخول
والغرفة نظيفه ومترتبة ومنظمة وفيها كل حاجه محتجنها
وخدمة الغرف واسلوبهم في التعامل جيدة
والتقيم للجوده بتاعه المكان جيدة جدااا
وبامر الله نزولي اسكندريه مش هيبقي غير في الفندق ده

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Youseframadan
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mai Moustafa, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Yousef,
Thank you for your great review about your stay at SUNRISE Alex Avenue. This is exactly the kind of experience we strive to create for each and every guest & we are pleased to hear that we were able to make your vacation even more memorable.
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 20 أكتوبر 2021

وجدت في هذا المكان كل دواعي الراحة ونظافه المكان وتعامل راقي جدا من الاستقبال حتي اصغر موظف في الخدمه مكان نظيف ومريح للاستجمام كل ماحولك يدعوك للراحه لو كررت الزياره فلن اختار سو هذا المكان المتميز بكل شيء

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر ahmedaD2723LO
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mai Moustafa, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Ahmed,
Thank you for your great review about your stay at SUNRISE Alex Avenue. This is exactly the kind of experience we strive to create for each and every guest & we are pleased to hear that we were able to make your vacation even more memorable.
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 20 أكتوبر 2021

اقامة ممتازة و حسن تعامل ادارة الفندق مع النزلاء و سرعة اداء الخدمة
و النظافة ممتازة بالإضافة إلى موقع متوسط للفندق ووجود ) كافي من المطاعم و الكافيهات و مساحات خضراء كبيرة
و اكيد اتمنى العودة مرة أخرى فى هذا الفندق الممتاز

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر basante2015
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mai Moustafa, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Guest,
Thank you for your great review about your stay at SUNRISE Alex Avenue. This is exactly the kind of experience we strive to create for each and every guest & we are pleased to hear that we were able to make your vacation even more memorable.
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 18 أكتوبر 2021

مفيش اي مهنيه بجد من الستاف للجيست ابدا و مش معامله ٥ نجوم خاااالص
و تجربه مش لطيفه خالص
استلام الغرفه كان ٢ ونص بعد مناقشات و بعدين حبوا يلطفوا الدنيا قالوا خلاص check out الساعه ١ نزلنا قعدنا علي بوول و طالعين ناخد شنط لاقيناهم عملوا بلوك للغرفه و نزلنا ريسبشن كذا مره علشان نعرف نفتح و ناخد حاجتنا مع انهم اللي قالوا الساعه ١ المغادره

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
التعليقات التي تم تجميعها بالتعاون مع هذا الفندق.
أشكر amerahmagdy700
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mai Moustafa, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Amerah,
Thank you for sharing your feedback with us. We are most dismayed to hear that you found several elements of your recent visit not to have met your expectations, as it is always our intent to leave our valued guests with memories that are built on having exceeded expectations, Please note that we have communicated this to our leadership team to address immediately. We hope to have the opportunity to welcome you back in the future so that we may restore your faith in our hotel.
Hotel Management.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات