لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
Expedia.com
‪د.إ.‏ ‎698‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً قبل الخميس، 23 مايو
شامل الإفطار
احصل على مكافآت مع One Key
Priceline
‪Go to your Happy Price‬
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
Demian faiz

اقامه ممتازه

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 6 نوفمبر 2021
اقامه كانت ممتازه و شكرا جدا للكواليتي وتعاونهم و اهتمامهم بحل المشكله و متابعتهم، الافطار كان رائع و متنوع و علي جوده عاليه الغرفه كانت ممتازه و نظيفه و شكرا جدا لجميع الستاف المتواجد في الفندق و اكيد هتتكرر هذه الزياره
تاريخ الإقامة: نوفمبر 2021
نوع الرحلة: سافر مع العائلة
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mai Moustafa, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬, لهذا التعليق
تم الرد 7 نوفمبر 2021
Dear Guest, Thank you for your great review about your stay at SUNRISE Alex Avenue. This is exactly the kind of experience we strive to create for each and every guest & we are pleased to hear that we were able to make your vacation even more memorable. Hotel Management
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
Pool
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎338‬
  • Algotels
على بعد 4.8 كم من ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬
حمام سباحة
مطعم
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎710‬
  • Priceline
على بعد 0.2 كم من ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬
حمام سباحة
مطعم
Sheraton.com
‪د.إ.‏ ‎333‬
احجز الآن من خلال Marriott Bonvoy
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
على بعد 8.2 كم من ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
حمام سباحة
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎99‬
  • Booking.com
على بعد 6.4 كم من ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎176‬
  • Booking.com
على بعد 8.4 كم من ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎630‬
  • Priceline
على بعد 9.2 كم من ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
حمام سباحة
Booking.com
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎352‬
  • eDreams
على بعد 2.2 كم من ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
مطل على الشاطئ
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎411‬
  • Hilton
    ‪د.إ.‏ ‎411‬
على بعد 36.8 كم من ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
حمام سباحة
Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎590‬
  • Priceline
على بعد 10.6 كم من ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬
خدمة واي فاي مجانية
حمام سباحة
Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎55‬
  • Hotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎55‬
  • ZenHotels.com
على بعد 1.4 كم من ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬
مطعم
خدمة الغرف
طالع المزيد من الفنادق في الإسكندرية
التعليقات (1,347)
تصفية التعليقات
1,347 نتائج
تقييم المسافر
1,163
100
35
19
30
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,163
100
35
19
30
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
174 - 179 من 1,347 تعليق
تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2021

الاقامه كانت ممتازه و شكرا ل قسم الجوده علي التعاون و المجهود الفطار كان رائع و متنوع يوجد به كل الاصناف الغرف كانت جميله و نظيفه و تطل علي البحر الستاف كان بشوش و متعاون جدا شاطي كان جميل خدمه غرف سريعه و ممتازه

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر 748abdelrahmanb
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mai Moustafa, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 نوفمبر 2021
ترجمة Google

Dear Guest, Thank you for your great review about your stay at SUNRISE Alex Avenue. This is exactly the kind of experience we strive to create for each and every guest & we are pleased to hear that we were able to make your vacation even more memorable. Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 أكتوبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

فندق جميل و اطلالة اجمل و العاملين معاملتهم جدا حلوه
الفندق موقعة جدا قوي
متزفر حمامين سياحة و شاطئ و غرف مطله على البحر و على المسبح
و الفندق ممتاز و البحر نظيف
و الغرفة موقعها ممتاز و فطارهم كبير و متنوع و اامنى العودة للفندق انا و اسرتي
و الاجازة جميلة كانت فالفندق

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر malaamer
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mai Moustafa, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Guest, Thank you for your great review about your stay at SUNRISE Alex Avenue. This is exactly the kind of experience we strive to create for each and every guest & we are pleased to hear that we were able to make your vacation even more memorable. Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 24 أكتوبر 2021

فندق مميز ونظيف
والعاملين ودودين
والطعام متنوع ولذيذ
الغرفة نظيفة ومرتبة
الشاطئ نظيف ومريح
موقع الفندق ممتاز على كورنيش الاسكندرية
الاقامة بشكل عام كانت مميزة
واوجه الشكر لكل العاملين بالفندق
وباذن الله نكرر الزيارة

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر mohamedsN6309IF
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mai Moustafa, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Mohamed,
Thank you for your great review about your stay at SUNRISE Alex Avenue. This is exactly the kind of experience we strive to create for each and every guest & we are pleased to hear that we were able to make your vacation even more memorable.
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 23 أكتوبر 2021

الاستقبال رائع والاقامه ممتازه وفندق قريب من الخدمات متاح فيه كل الخدمات
والغرفه نظيفه وال كونسرج ناس لطيفه جداا وبيساعدوا حب فى العمل والعميل
والغرفه هاديه وعلى فكره كانت زياره عمل بس لو اتكررت مع الاسره هكرر واجى نفس الفندق

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر Mohamedfarahat2021
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mai Moustafa, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Mohamed,
Thank you for your great review about your stay at SUNRISE Alex Avenue. This is exactly the kind of experience we strive to create for each and every guest & we are pleased to hear that we were able to make your vacation even more memorable.
Hotel Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 21 أكتوبر 2021

· كواليتي الافطار مش مناسب لفندق ٥ نجوم، المخبوزات سيئة/ الفواكه محدودة ومش متنوعة/ المشروبات سيئة /
صعوبة النوم بسبب الازعاج الصادر من بار

عدد الموظفين قليل خاصة في وقت الافطار وبيكونوا مجهدين جداً وهما بيحاولوا يشوفوا طلبات النزلاء كلهم وده بيتسبب في تأخير طلب المشروبات او نسيانها أو عدم ازالة الأطباق من على الترابيزات .. إلخ

حجم الشاطئ صغير جداً بسبب اقامة الحواجز

حمام السباحة بارد جداً ومافيش تدفئة على عكس غيره من الفنادق الأخرى

الريسبشن زحمة وغير منظم وقت ال check in والشنط متراكمة في جانب من الريسبشن وماتحطش label عليي شنطتي باسمي عشان ماتتلخبطش

مافيش حد يساعد النزلاء أمام باب الفندق في التعامل مع الشنط وغيره.

*** حصلت معانا مشكلة بسببها مانصحش حد باختيار الفندق بسببها
المشكلة اننا خررجنا وواحنا راجعين لما وصلنا قدام الفندق طلبوا مننا نلف رنرجع تاني عشان نقف في طابور انتظار طويل قبل بوابة الفندق لحد ما يجي دورنا وندخل. طبعاً مش مفهوم ليه في طابور انتظار للدخول للفندق. وفعلا اجبرنا على اننا نرجع مسافة كبيره جداً عشان نلف ونرجع تاني للفندق ونقف في بداية الطابور. وانتظرنا اكتر من ساعة العربيات تقريبا مش بتتحرك. والدتي تعبت جدا ومعاد علاجها عدى واحنا منتظرين لسه ومش عارفين ندخل الفندق لحد ما. ظهر حد من موظفين الفندق عدى على عربية عربية يسأل اذا كانوا نزلاء ولا لا ولما وصلنا قالنا هرجعلكم تاني وفضلنا منتظرين اكتر من ربع ساعة تاني لحد ما خلانا اتحركنا بره الطابور ودخلنا من مخرج الفندق.
طبعاً انا اتكلمت مع الادارة واشتكيت وهما اعتذروا عن الموقف، والاستاذة مها انسانة ذوق جداً و اتكلمت معايا انا ووالدتي وحاولت توضح سبب المشكلة اللي بالنسبالي للاسف مش مفهوم لحد دلوقتي. حتي لو الفندق مليان وفي ناس بتيجي للمطاعم الخاصة بالفندق، مش مقبول اطلاقا ان النزلاء يقفوا في الشارع ويتمنعوا من دخول الفندق كل الوقت ده.

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
    • القيمة
    • الموقع
    • الخدمة
أشكر SarahG-Mansour
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mai Moustafa, Guest Services / Front Office في ‪SUNRISE Alex Avenue Hotel‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 أكتوبر 2021
ترجمة Google

Dear Sarah,
Thank you for sharing your feedback with us. We are most dismayed to hear that you found several elements of your recent visit not to have met your expectations, as it is always our intent to leave our valued guests with memories that are built on having exceeded expectations, Please note that we have communicated this to our leadership team to address immediately. We hope to have the opportunity to welcome you back in the future so that we may restore your faith in our hotel.
Hotel Management.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات