مفأجاة رائعة جدا و تجربة أحب أكررها تآني مع اسرتي أصدقائي.. المكان دورين... الدور الأرضي لعشاق أكل السمك الفريش.. الدور الأول لعشاق الجريل و المشويات.. الاستقبال ممتاز جدا بأبتسامه من مدير الصالة و الاصطاف.. طلبنا كيلو ضاني مشكل و فرخة مشويه علي الفحم.. بعد دقايق وصلت السلطات حوالي ٦ أنواع من السلطات المختلفه ( مايونيز. طحينه. سلطة خضرا.. تومية.. حاجه ليها طعم البصارة. و سلطة الكولسلو) إما العيش بلدي صابح لسا طالع من الفرن... بعدها نزلت معاهم ٣ زجاجات ماية معدنيه و الجمال بقي جابوا لنا ٢ لتر عصير فريش (ليمون.. جوافة).. وقت انتظار الطلبات ما زادش عن ١٠ دقايق.. لآول مرة الأولاد يبقي مرتاحين و مبسوطين من الفيوو و المكان و الاصطاف إللي حاولوا يرسموا البسمه علي وجهه الأولاد.. لأول مرة الأولاد يقوموا مخلصين علي كل الاطباق
و السلطات.... لما طلبت الشيك طلب مني مدير الصاله إني أغير الترابيزة عشان في باسكت فروت مجانية ودي كانت أول مرة اشوفها في مطعم في مصر ... و بقينا مبسوطين جدا.. مدير المكان جه سلم علينا لحظة دفع الحساب و دفعت بالكريدت كارد من غير مشاكل.. أنا مبسوط و وعدتهم إني المره الجايه هتبقي مع أصحابي و مش هنآكل في أي حته تآني في طنطا إلا في بلبع فرع طنطا.. برافو لمدير المكان و مدير الصاله و الاصطاف الجميل البشوش... المرة الجايه هتبقي سمك إن شاء الله .. بالتوفيق و النجاح
احمد النمر