حرامية جدا فلوس على كل حاجة
حرامية جدا فلوس على كل حاجة
حتى السلطة والعيش في المحلات المحترمة ببلاش هم لا
بصراحة صدمة
كنا ٣ أفراد واخدنا طلب بسيط دفعنا 2200
الخدمه الممتازه ومطعم جميل جدا جدا جدا أنصح به الف شكر للجميع على الأكل الرائع والمميز منذ تأسيس المطعم
هو سيء للغايه والويتر اللي هناك منتهى البرود اللي في الدنيا ده غير ان ممكن علشان تطلب الشيك بتاعك ممكن تنتظر اكتر من نص ساعه
بكل صراحه من اسوء المطاعم اللي رحت لها في الاسكندريه من حيث الخدمه والطعم ابدا لا يليق بطعم ونكهة السي فود البحريه الجميله وخاصه انهم في منطقه بحريه بالاضافة الى ارتفاع الاسعار الذي لايتطابق ابدا مع جودة الطعام المقدم المكان والموقع قديم فقط يميزه اطلالته على البحر وتم ترشيحه من قبل مرشد سياحي حيث انه من الواضح انهم يتعاملون معهم حيث ان المكان مزدحم بالسياح الاجانب فهم يؤكدون على جودة المطعم وانه لابد من زيارته ولكن مع الاسف جدا مخيب للامل
مطعم غالي جدا و جوده الطعام لا تستحق حيث يوجد مطاعم افضل منه بكثير والمكان غير منظم و الشيء الوحيد الذي يميزه هو موقعه علي البحر فقط لا غير.