أقل الأسعار لإقامتك
‪US$ ‎95‬
Priceline
Travelocity‪US$ ‎114‬
StayForLong‪US$ ‎116‬
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
تمت كتابة التعليق في 5 يناير 2022

شكرا

تاريخ الإقامة: يناير 2022
أشكر AHMAD_OMARI
تمت كتابة التعليق في 27 ديسمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

من اكثر الاوتيلات المريحه ف الاسكندرية ومن افضل المطاعم وخصوصا السمك والحمام والويتر ايمان جميله ومريحه ً اتمني المره القادمه يظل ع هذا المستوي من الخدمه واتمني الاكثر شكرا فندق رومانس❤️❤️❤️ حبيته جدا

نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر HanyI9
تمت كتابة التعليق في 21 ديسمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

اقامة متميزة وطاقم العمل كله متميز جدا وخصوصا الاستقبال وخدمات نظافة الغرف ،( ميس نادية على ما افتكر الاسم كنت ناسى حاجات بالغرفة وجيت بعدها باسبوع استلمتها زى ما هى ) ،، الجيم فيه مشكلة ان الاوزان مش موجودة وحتى الموجودين تقريبا هلكانين تماما.. فيما عدا هذا اقامة رائعة والغرف بالكامل تطل على البحر

نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر yahyabhaa
تمت كتابة التعليق في 16 ديسمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

بصراحه تجربه منفرده زي ما كنت حابب من ناحيه الموظفين والنضافه والتعامل ال فوق الوصف ومن ناحيه المطعم والاكل حاجه فوق الروعه
شكر خاص للاستاذة ايمان علي الاهتمام ووجه مشرفه للفندق
والأستاذة ناديه توفيق علي حسن الضيافه والتعامل
وشكر عام لجميع العاملين وموظفين الفندق بجد حاجه تشرف من حسن الاستقبال
وتجربه رائعه واكيد لازم تكرر

نوع الرحلة: سافرت بمفردي
أشكر Odyssey40511760332
تمت كتابة التعليق في 14 ديسمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

اولا انا بجد منبهر انا كنت بسمع عن الفندق بس مكنتش اعرف انه علي المستوي العالي ده من الرقي و الخدمات بصراحه انا اول مره اشوف اصطف علي مستوي عالي زي كده من اول ما وصلت استقبال من علي الباب لحد الريسبشن و المطعم نفس النظام و الهاوس كيبنج بصراحه البريك فاست في كل ما تتمناه انا بشكر اسلام صلاح في السرفيس و بشكر شكر خاص جدا جدا لمستر اسلام السيد مسؤول الهاوس كيبنح انه علي درجه عاليه من الرقي وبجد انا بنصح كل الناس لو نازله اسكندريه متنزلش غير في رومانس كورنيش الاسكندريه.....

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2021
أشكر Atef61