الاكل جيد جدا والناس جميله. والكل متعاونون والاكل جيد جدا والغرفه جميله جدا والمنظر راءع والاستقبال ممتاز انصح به اصدقاءي واصحابي احب اشكر ميس سميرة علاقة نزلاء مبتسمة وبشوشه واحسنت استقبالنا شكرا جزيلا
- خدمة واي فاي مجانية
- حمام سباحة
- شاطئ
- مطعم
الفندق ممتاز والخدمه والنظافة فوق الجيده انصح اي حد بيه الفندق هاديء وانا استمتعت بالإقامة فيه الناس جميله وكل شيء ممتاز الاستقبال جميل والناس متعاونين والاكل جيد جدا والنظافة ممتازه كل شيء جيد وخصوصا سميره علاقات نزلاء
تحياتنا لفريق العمل بالكامل منتهى الود و الاخترام و حسن الضيافة .. افطار ممتاز من افصل المطاعم اللى اتعملنا معاها ننصح بالزيارة الموقع رائع الاسعار ممتازه والفيو جميل جدا والمطعم جميل جدا ورحه انا بجد مبسوط من الزيارة وامي. هكررها تاتي تحياتى د. حسن التطاوى
اقامة رائعه وممتازة والفيووو تحفه من الغرفه والافطار رائع ومتنوع واشكر طاقم العمل بالاخص نادية توفيق علي الامانة واشكر اية محمد واسراء في الريسيبشن علي الابتسامة والاستقبال الرائع واستاذة روان ايضا ..
الإقامة جيدا جدا الأكل متنوع وجيد الغرفه الفيو تحفه. النظافه ممتازه والناس جميلة انصح به اصحابي وأصدقائي كل شئ جيدزنصح به جميع اصدقائ الاستقبال من الاستقبال جيد جدا خصوصا سميرة في الاستقبال الناس كلها جميله
فندق جميل وممتاز انا بجد حاسس اني في بيتي الناس ممتازة والترحيب من علي الباب الناس علي طول مبتسمه وفي روح حلو في المكان الغرفه نظيفة وجميله ومرتبه انا بشكر مدام نادية توفيق وبشكر مستر اسلام الناس دي علي خبرة عاليه بجد انا مبسوط بالمكان ومش هنزل تاني في اسكندريه غير في رومانس