أقل الأسعار لإقامتك
StayForLong‪US$ ‎152‬
Priceline
Hilton‪US$ ‎152‬
Agoda.com‪US$ ‎182‬
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
تمت كتابة التعليق في 7 أبريل 2022 عبر الأجهزة المحمولة

كل حاجة روعه وممتازة والناس الموجودة كلها روعة ومتعاون
جدا وكمان ودودين وبشكرهم لحد مكرر الزيارة تاني واللي اكيد هخليها ف اقرب وقت ممكن واحسن حاجة عجبتني بالأخص هي سرعة النت داخل الغرف بصراحة كانت حاجة ممتازة جدا جدا جدا لي

تاريخ الإقامة: أبريل 2022
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر Mohamed22222
استجاب Mariana Shukry, Other في فندق هيلتون كورنيش الإسكندرية, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 أبريل 2022

عميلنا العزيز

أود أن أشكر سيادتكم لإقامتكم في فندق هيلتون الاسكندريه كورنيش ولأخذ الوقت لمُشاركتنا رأيكم على هذا الموقع الإلكتروني. إنه لمن دواعي سرورنا أنكم قد استمتعتم بالإقامة في الفندق و بالخدمة الرائعة التي يُقدمها أفراد طاقم العمل لدينا الذين نفتخر بهم.

إن هدفنا الحقيقي هو تأمين مستوي عالي من أسباب الراحة و الخدمة لضيوفنا و لذلك نسعي بإستمرار لإيجاد طرق نستطيع بها تحسين تلك الخدمات، نأمل ان تسنح لنا الفرصة مستقبلا لإستضافتكم مره اخرى وتوفير الخدمة الجيدة لكم و نحن إذ يسعدنا أن يكون فندقنا خياركم الدائم.

تمت كتابة التعليق في 13 مارس 2022

جدا متعاونه سوف اعود مره اخرى ؟!؟؟؟؟
كل شى ممتاز غرفه 704رائعه
وفيو الفطار اكثر من رايع

أشكر Aliaaessa
استجاب Mariana Shukry, Other في فندق هيلتون كورنيش الإسكندرية, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 مارس 2022

تمت كتابة التعليق في 11 مارس 2022

ومرواً برحلة اقامتي من الغرف الى قاعات الاجتماعات والعاملين بخدمة الغرف ونظافتهم وكذا عاملين قاعات الاجتماعات وودهم ونظامهم وتواجدهم الدائم حولنا طوال يوم العمل .. الجميع على نفس الدرجة من المهارة والعمل الجاد والمنظم والراقي

• نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
    • جودة أماكن النوم
    • الغرف
    • النظافة
التعليقات التي تم تجميعها بالتعاون مع Hilton Hotels & Resorts
أشكر youssifsamar

تمت كتابة التعليق في 6 مارس 2022 عبر الأجهزة المحمولة

كل حاجة حقيقي فوق الوصف الفندق حقيقي تحفة الڤيو بجد جميل جدا الاكل تحفة و متنوع و متجدد العشا في ال لاونچ كان اكتر من رائع و الاوپن بوفيه كان تحفة بجد من مخبوزات و حلويات و كل حاجة حرفيا بجد شكر كبير جدا لكل ال stuff كلهم جمال و بشوشين جدا جدا و بيأدو شغلهم علي اكمل وجه فعلا ناس جميلة و كل الشكر لاستاذ محمد ابراهيم و سارة في الريسبشن و احمد سيد علي pool و كان نفسنا حقيقي نشوف سلوي الجميلة في spa بجد بجد انسانة جميل مفيش زيها انا حقيقي مش عارفك اشكر مين ولا مين كلهم حقيقي اجمل ناس و اكتر مكان لما تحب تهدي اعصابك تروحو كفاية الرقي بتاعهم و السيرڤيس التحفة جدا حقيقي كل الشكر ليهم كلهم

نصيحة حول الغرف: لازم اي حد يجرب المكان في أي جو سواء صيف أو شتا
أشكر WafaaG42
استجاب Mariana Shukry, Other في فندق هيلتون كورنيش الإسكندرية, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 مارس 2022

تمت كتابة التعليق في 5 مارس 2022 عبر الأجهزة المحمولة

كل الشكر للفندق الروعة كالعادة متألقين في كل شيء بداية من الريسيبشن ا.محمد ابراهيم وا.سارة (منتهي الود والاحترام) وكل الريستورانت ستاف والشيفات وأ.آية وكل الستافة بصراحة وا.احمد عالبسين منتهي الود والاحترام وابتسامة جميلة وا.محمد صالح الي شال الشنط والابتسامة مش بتفارق وشه...الاولاد اتبسطوا جدا من كل حاجة الاكل والفيو وكل الستاف❤️❤️❤️❤️❤️❤️

أشكر Tamer Y