AhmedFouda1976
القاهرة, مصر

اقامة مريحة جدا ....

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 29 أكتوبر 2019
.مطعم ممتاز وعاملون رائعون...
خدمة الغرف رائعة مع وجود غرف واسعة و مريحة....
وجود الفندق داخل موول تجاري ميزة رائعة وبجوار كارفور مما يجعل جميع احتياجاتاك علي بعد خطوات....العيب الوحيد بعض الغرف تكون مكشوفة لرواد المول فيجب غلق الستائر اغلب الوقت,,
نوع الرحلة: سافر في رحلة عمل
4.0 من 5 دوائرالقيمة
5.0 من 5 دوائرالغرف
4.0 من 5 دوائرالموقع
5.0 من 5 دوائرالنظافة
5.0 من 5 دوائرالخدمة
5.0 من 5 دوائرجودة أماكن النوم
تم الرد 12 نوفمبر 2019
شكرا جزيلا على تعليقاتكم الخاصة بفندقنا ، و نحن سعداء جدا انكم استمتعتم بالإقامة لدينا و نتمنى ان يسعدنا الحظ و نقوم بإستضافتكم و خدمتكم مرة أخرى.

على بعد 3.6 كم من هيلتون الإسكندرية جرين بلازا
على بعد 3.5 كم من هيلتون الإسكندرية جرين بلازا
اصطحاب الحيوانات الأليفة مسموح
طالع المزيد من الفنادق في الإسكندرية
تمت كتابة التعليق في 8 أكتوبر 2019

ما يميز الفندق هو المستوى العالى للعاملين وسعيهم لإرضاء النزيل هذا ما شعرت به منذ الدقيقة الأولى وخلال فترة الاقامة القصيرة لمدة يومين التى قضيتها بالفندق. الفندق يحتوى على حمام سباحة كبير وآخر داخلى ويتم تدفئة حمام السباحة الداخلى. توجد عدة مطاعم مختلفة منها مطعم هندى وايطالى واسيوى. ويقع الفندق داخل مول تجارى كبير. انصح بشدة الاقامة بالفندق

• نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
    • جودة أماكن النوم
    • الغرف
    • النظافة
1  أشكر Mohamed R
استجاب Ahelmy, Quality Control Manager في هيلتون الإسكندرية جرين بلازا, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 أكتوبر 2019

تمت كتابة التعليق في 3 أكتوبر 2019

قريب من مقر العمل ز وسط المدينة حيث المطاعم و التسوق الممتع بمولات جرين بلازا و قريب من المطار - مطار برج العرب - و جود قاعات مؤتمرات متعددة لعمل الاجتماعات و المؤتمرات - مع توافر خدمة الانترنت المجاني

• نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
    • جودة أماكن النوم
    • الغرف
    • النظافة
أشكر hazemragab

تمت كتابة التعليق في 1 أكتوبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

كنت اقيم ف الفندق غرفه318لمده5ايام الفندق ممتاز ونظيف والمطعم راائع والموظفين قمه ف الذوق وعلي رأسهم أحمد النوبي مفيش كلام يوصف اخلاقه متعاون جداً وتحس معاه انك ف بيتك والشيف احمد رهيب هو فعلا رهيب يسال كل زبون بتحلم بيه وانا اعملهولك وعمال نظافة الادوار وليد واحمد
اشكر ادارة الفندق علي حسن اختيارهم للموظفين

نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Zahya-elhosene

تمت كتابة التعليق في 29 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق ممتاز وهادئ ونظيف والموظفين في منتهي الذوق وبالأخص احمد النوبي بمطعم الافطار
والغرف واسعه ومرتبه وعمال نظافة الغرف متعاونين جدا وبالأخص وليد
والنادي الصحي ممتاز
نسيت السلسله بتاعتي في الجاكوزي ورجعت اخدها كان المكان تم إغلاقه جاء مساعد المدير في ثواني فتح المكان واحضرهالي اشكره جدا

أشكر Abosaleh_99

تمت كتابة التعليق في 9 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

فعلا الفندق جميل جدا بكل الناس اللى فيه وفعلا بيوصلوا الضيف لبعد مرحلة الرضا فعلا تحس انك فى بيتك ده غير الخدمة الأكثر من ممتازة انا عايز اشكر جميع العاملين بالرسيبشن وحجز الغرف والجيم والمطعم والإشراف الداخلى للغرف على الاجازة الممتعة انا بقالى ٧ سنين بروح الاوتيل كل سنة ممكن مرة او مرتين فى السنة وكل مرة بنبهر بأسلوبهم ومعاملتهم وفعلا خدمة فندقية ممتازة شكرا لكل واحد جعلنى انا واسرتى فى قمة سعادتنا فى الاجازة من يوم ٣ إلى ٧ سبتمبر شكرا جزيلا هذا الفندق يستحق احسن فندق فى الإسكندرية اشكركم جميعا
محمد زهرة

1  أشكر Mohamed Z