همه چیز در حد یک هتل 5 ستاره عالی بود
من برگردم اصفهان حتما دوباره اینجارو انتخاب میکنم ️️
پرسنل عالی بودن، صبحانه فوق العاده بود،سرویس عالی بود و از نظر تمیزی در بالاترین کیفیت بود
من از رفتار پرسنل کاملا راضی بودم و بالاترین نمره رو بهشون میدم ️
همه چیز در حد یک هتل 5 ستاره عالی بود
من برگردم اصفهان حتما دوباره اینجارو انتخاب میکنم ️️
من از رفتار پرسنل کاملا راضی بودم و بالاترین نمره رو بهشون میدم ️
ما عید ۱۴۰۰ در هتل قصرمنشی اقامت داشتیم هتلی بی نظیر با پرسنل خوش اخلاق و مهربان که بهترین خاطرات رو برای مارقم زدند همه چیزدر هتل عالی بود ازفضاوآرامشش گرفته تا رعایت پروتکل ها و پذیرایی و حس خوبی که
از همه افراد هتل میگرفتیم به طوری که اگرصدباردیگه به اصفهان بریم بازهم قصرمنشی رو انتخاب میکنیم و حاضریم هیچ جانریم و فقط تایممون رو توهتل بگذرونیم اینقدرکه این هتل جذاب هست. همیشه در خاطراتمون به بهترین شکل از این بوتیک هتل یادمیکنیم و واقعا دلمون برای همه چیش تنگ شده امیدوارم هرچه زودتربتونیم دوباره در این هتل اقامت داشته باشیم...
بوتیک هتل قصر منشی در کوچه قصر منشی مجاور زورخانه قدیمی اصفهان و در یک محیط بسیار خلوت و آرام قرار دارد.هتل در سه طبقه که ورودی در طبقه همکف و دو طبقه منفی قرار دارد.اتاق ها دور یک حیاط کوچک و زیبا با اب نما و درخت واقع شده اند. معماری و سبک و سیاق هتل بسیار بسیار خاص ،لوکس و منحصر به فرد است ، هتل یک عمارت قدیمی و چند دهه ساله است که بسیار به عمارت های قدیمی کاشان شبیه است ، اتاق ها بزرگ و جا دار و زیبا و هر کدام دیزاین و طراحی خاصی از دوره های زندیه ، صفوی و قاجاریه دارد ، هتل دارای اینترنت وایفای ، سرویس های فرنگی ، حمام ، سیستم سرمایش و گرمایش مرکزی ، تحت های کویین سایر و کینگ سایز ، بالشت هایی با دو سایر و دو درجه نرمی ، مینی بار ، لاندری ، روم سرویس ، کمد ، سیف باکس ، مبلمان ، آینه کاری و تزیینات ، پارکینگ روباز رایگان ، سشوار ، آسانسور و صبحانه رایگان می باشد. کیفیت خواب در هتل بسیار خوب ، ساکت و آرام است ،کیفیت صبحانه معقول و مناسب است ، نظافت هتل بسیار بسیار خوب است ، برخورد پرسنل بسیار مودب و خوب است.