هر چقدر از حس و حال خوب این بوتیک هتل زیبا بگم کمه،همه چیز درجه یک بود واقعا، از پرسنل بسیار خوش رو گرفته تا غذا و نظافت و خدمات همه چیز کاملا بی نقص و عالی بود.من و همسرم دو شب در این هتل اقامت داشتیم در اتاق استاندارد که فوق العاده تمیز بود،همچنین ما از قسمت حمام سنتی هم خدمات گرفتیم و پکیج خلوت عشاق وی ای پی روانتخاب کردیم که واقعا ساعات بی نظیری رو برای ما رقم زد،قسمت صبحانه هم واقعا تکمیل و درجه یک بود و هیچ کم و کسری نداشت، رستوران و غذا هاشونم که واقعا عالی لذیذ بود پیشنهاد میدم اگر اقامت در این هتل رو انتخاب کردین غذاهاشونو از دست ندین .و در نهایت یک تشکر کلی از مدیریت مجموعه قصر منشی و پرسنل خوش برخورد و مهربانشون که در بدو ورود ما یک پذیرایی گرم از ما کردن و همینطور در هنگام خروج ما از مجموعه هم بدرقه بسیار گرم و صمیمی به همراه قران و کاسه ای اب داشتن و حس و حال خیلی خوب و صمیمی رو برقرار کردن.
تاريخ الإقامة: مايو 2024
نوع الرحلة: سافر مع العائلة
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
اقامت بسیار دلچسب بود یک فضای عالی بسیار تمیز و زیبا با مهمان نوازی عالی همه چیز از کیفیت بالایی برخوردار بود سرویس پذیرایی صبحانه با کیفیت و متنوع در فضای شاه نشین فضای حمام و ماساژ بسیار تمیز و تجربه ای متفاوت برای ماساژ حیاط زیبا و تمیز و سرسبزعالی
استفسر من hoda b عن Ghasr Monshi Hotel
أشكر hoda b
یه سفر به یاد ماندنی در بوتیک هتل زیبای قصر منشی سفر به اصفهان برای من چندین برابر زیباتر کرد قطعا هربار که برگردم به این شهر اینجارو انتخاب میکنم ، از رفتار بی نظیر و صمیمانه تک تک پرسنل کیفیت غذا و صبحانه عالی و تمیزی و زیبایی اتاق هرچقدر که بگم ❤🥲😍
استفسر من Sightseer58120608645 عن Ghasr Monshi Hotel
أشكر Sightseer58120608645
بوتیک هتلی زیبا و مرتب با محیطی عالی و دلنشین برای اقامت در اصفهان می باشد پرسنل و مدیریت بسیار عالی و مهمان نواز دارای لوکیشن خوبی می باشد و دسترسی خوبی به مکان های دیدنی و تاریخی دارد😍😍❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 رستورانی عالی با پذیرایی خوب و غذاهای بی نظیر.
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
استفسر من zhale g عن Ghasr Monshi Hotel
أشكر zhale g
با سلام در سه شبی که مهمان بوتیک هتل قصر منشی بودیم رضایت کامل رو داشتیم. مهمان نوازی ، استانداردهای هتل بسیار بالا و بالاتر از انتظاربود. صبحانه کامل و رفتار پرسنل بسیار عالی بود. قطعا این هتل انتخاب بنده برای سفر مجدد خواهد بود. خداقوت حسابی به مدیریت و پرسنل دلسوز
استفسر من Mahsa H عن Ghasr Monshi Hotel
أشكر Mahsa H