کیفیت مهمان داری عالی بود خیلی فضا زیبا و خوبی بود دلنشین و عالی مخصوصا توی حیاط هستل اتاقش هم که خیلی نوساز و تمیز بود
از نظر کیفیت پذیرایی هم خیلی خوب بود من که راضی بودم و لذت بردم .پیشنهاد میکنم شدیدا به عزیزان
همگی خیلی مهربونن و خیلی خوش رفتار هستند و درهر شرایطی کمک می کنند و مخصوصا مهرنوش جان و آناجان در کارشون حرفه ای هستند
بقیه دوستان هم خیلی خوب هستند, واقعا ارزش آمدن داره و خیلی جوان پسند، محیط گرم تمیز و صمیمی است
فضای با ارامش همراه با کارکنان مودب و خوش رو بهترین جایه عمرم بود همیشه اغده همچین جایی رو داشتم اصن برگام ریخت دیدم اینجارو ادم داشت خارجی حرف میزد حتی ادم توش داشت که فارسی حرف میزد اصن نگم براتون تازه چایی هم میدن
خیلی فضای عالی و صمیمی ای داشت
فضای ارامش بخشی داشت
صبحانه بسیار عالی، کادر بسیار محترم
فضای اتاق ارام و دلپذیر
و شاید یکی از مهترین نکات نزدیکی به مکان های دیدنی مثل میدان امام باشه
پیشنهاد میکنم حتما رفتین اصفهان اینجا رو امتحان کنید...
بعد از کلی سفر و خستگی وقتی در هاستلو با روی گشاده باز میکنن واقعا احساس میکنید که خونه ی خودتونید، راحت،تمیز، صمیمی، مهربون، برخورد حرفه ای و مهمان نواز کارمندان، صبحانه گرم با عدسی خوشمزه و سر میز واقعا ادم بهش خوش میگذره با شما.ممنون از اقامتگاه خوبتون
اگه دوست دارین تنهایی سفر کنید و در عین حال احساس تنهایی نکنید بهتون پیشنهاد میکنم حتما به این اقامتگاه سر بزنید محیطی بسیار تمیز با پرسنل بسیار حرفه ای و خوش اخلاق مخصوصا مهرنوش جان و مدیریت بینظیر خانم مهسا