بهترین رستوران اصفهان هست
حمامی قدیمی که با مرمت طنده شده و به بهترین رستوران اصفهان تبدیل شده است.در کنار زیبایی غذاهای محلی خوشمزه خواهیم داشت
بهترین رستوران اصفهان هست
1 - 5 من 243 تعليق
من ابان ماه ۹۸ برای بار سوم به این رستوران رفتم واصلا راضی نبودم. یک ظرف خورشت فسنجون بدون برنج با قیمت ۵۵۰۰۰ تومان و قبلش ازشون پرسیدم گفتن مزه ملس داره اما فوق العاده شیرین بود به طوری که اصلا قابل خوردن نبود و حتی با برنج هم شیرینیش دل ادم رو میزد. و تکه های گردو انقدر درشت بود که کاملا زیر دندون حس میشد. بعد هم که بهشون گفتم کلا گارسونها ناپدید شدن و تا آخر غذا سراغ میز ما نیومدن. فقط اسم داره و سرویسشون واقعا افتضاح بود. فوق العاده شلوغ با فضای بسته زیر زمین و بوی غذاها و سرو صدای گارسونها. ظروف کثیف. فقط جای قشنگی هست برای دیدن نه صرف غذا. قبلا سرویس دهیشون و کیفیت غذا بهتر بود اما الان افتضاح شده. وقتی هم که به صندوقدار اعتراض کردم یه لبخند اجباری تحویلم داد و گفت فسنجونای ما شیرینه😳😳😳😳