از کمترین استانداردهای هتلداری بی بهره س.
فضای اتاق نه تنها تمییز نیست که کاملا آلوده و کثیفه. در زمان اقامت ما بخشی از هتل در دست بازسازی بود و نباید اصلا مسافر میگرفتن اما مسلما حاضر به از دست دادن مشتری شب عید نشدن.
.کف اتاق پر از مو و خاک و لک بود
حتی توی ملحفه ها پر از مو و لک بود و معلوم بود عوض نشده اند.
.دیوارها کثیف، پر از لک و ضخمی بودن و روی طاقچه ها پر از خاک بود
حوله های تمییز رو توی یه کمد پر از خاک گذاشته بودن.
هواکش دستشویی خراب بود. سرویس دستشویی با یک برچسب ضدعفونی شده پوشیده شده بود که این برچسب کهنه شده بود و کثیف بود و معلوم بود حتی این هم عوض نمیکنن.
توالت با اولین استفاده گرفت. موقع دوش گرفتن متوجه شدم آب کاملا از زیر کابین و زیردوشی خارج و کف دستشویی پر از آب میشه.
پنجره ی اتاق پرده نازک داشت به طوریکه شب برای خواب نور تمام چراغهای توی حیاط مستقیم توی چشم میزد.
تجربه ی خیلی بد و سختی بود و فقط منتظر بودیم صبح بشه و اونجا رو ترک کنیم.
پرسنل هتل خودشون...هتل عتیق رو به خاطر سنتی بودن و عکسهای زیبایی که داشت برای اقامت خودم وهمسرم که ایرانی نیست انتخاب کردم، اما واقعا باعث آبروریزی و خجالتزدگی شد به طوریکه مجبور شدیم روز دوم هتل رو ترک کنیم و به یه هتل دیگه بریم.
از کمترین استانداردهای هتلداری بی بهره س.
.کف اتاق پر از مو و خاک و لک بود
حتی توی ملحفه ها پر از مو و لک بود و معلوم بود عوض نشده اند.
.دیوارها کثیف، پر از لک و ضخمی بودن و روی طاقچه ها پر از خاک بود
حوله های تمییز رو توی یه کمد پر از خاک گذاشته بودن.
تجربه ی خیلی بد و سختی بود و فقط منتظر بودیم صبح بشه و اونجا رو ترک کنیم.
پرسنل هتل خودشون هم تایید کردن که اولین بار نیست این اتفاق میفته اما با این وجود برای معذرت خواهی حتی تخفیف به اتاق ما ندادن و پول یک شب رو کامل گرفتن و حتی وقتی مدارکمون رو که فراموش کرده بودن بهمون پس بدن با پیک فرستادن اون رو هم خودمون حساب کردیم.
یک تیم غیرحرفهای و بی تخصص که فقط یک خانه قدیمی رو تبدیل به اقامتگاه کردن و اسم هتل رو روش گذاشتن.
اگر یکذره مسایل بهداشتی براتون مهمه اینجا نرید.المزيد
عرض عدد أقل