سلام خدمت همه دوستان امديم رستوران دانيال دبي غذاش بسيار عاليه بهترين كيفت از همه لحاظ اوكي مهمون نوازيشون ديگه حرف نداره حتما يه سر بزنيد ارزششو داره
سلام، با تشکر از نظر شما. هدف ما رضایت مشتری میباشد
ما از داشتن مشتریانی مثل شما خوشحالیم
با تشکر از دانیل رستوران
31 - 35 من 378 تعليق
من اومدم رستوران دانيال واقعاً جاى خيلى خوبيه
چه از نظر غذا وچه استاف واقعاًً عالى بود من حداقل در هفته دوبار با دوستانم ميام اينجا در هر مناسبت انواع غذاهاى ايرانى سنتى دوستان حتى كله پاچه هم دارن از همه دوستان دعوت ميكنم بريد تست كنيد خيلى خوشتان مياد اين براى كسانى كه ميان دبى ودنبال جاى خوب وازهمه مهمتر سلف سرويس وبا قيمت مناسب ميگردن يسر به رستوران دانيال در منطقه ديره وداخل توين تاور بزنن
محمد
واقعا غذا های متنوع و با طعمی متفاوت و بیادماندنی .سرویس عالی بود و محیط بسیار زیبا و
دوست داشتنی
.Food & Service was awesome
واقعا. عذا خيلي عالي و سرويس خيلي خوب بوده دعوت ميكنم از همه دوستان كه واسه يكبار هم كه شده به رستوران دانيال تشريف ببريد.
جيد للبوفية
في فرع المزايا سنتر