دوستان سلام همه تشريف بيارين دانيال واقعا غذاش عاليه و سرويس دهي بيست. لطفا همه تشريف بيارين دانيال م با دوستان هر جمعه ميريم خيلي عالي بود
سلام، با تشکر از نظر شما. هدف ما رضایت مشتری میباشد
ما از داشتن مشتریانی مثل شما خوشحالیم
با تشکر از دانیل رستوران
29 - 33 من 378 تعليق
المطعم اكثر من رائع وبالنسبة للوجبات كل ما لذ واطاب ومناسبة لجميع الأجناس والأسعار اكثر من معقول وكل مرة يغيرو نوعية الوجبات انا بالنسبة للمطعم فعندهم جلسة داخلية وايضا جلسات مطلة ع البحيرة 😍😍
Hi, thanks for your comment. Our goal is customer satisfaction.
We are happy to have customers like you.
Thanks to Daniel Restaurant
سلام خدمت همه دوستان امديم رستوران دانيال دبي غذاش بسيار عاليه بهترين كيفت از همه لحاظ اوكي مهمون نوازيشون ديگه حرف نداره حتما يه سر بزنيد ارزششو داره
سلام، با تشکر از نظر شما. هدف ما رضایت مشتری میباشد
ما از داشتن مشتریانی مثل شما خوشحالیم
با تشکر از دانیل رستوران
من اومدم رستوران دانيال واقعاً جاى خيلى خوبيه
چه از نظر غذا وچه استاف واقعاًً عالى بود من حداقل در هفته دوبار با دوستانم ميام اينجا در هر مناسبت انواع غذاهاى ايرانى سنتى دوستان حتى كله پاچه هم دارن از همه دوستان دعوت ميكنم بريد تست كنيد خيلى خوشتان مياد اين براى كسانى كه ميان دبى ودنبال جاى خوب وازهمه مهمتر سلف سرويس وبا قيمت مناسب ميگردن يسر به رستوران دانيال در منطقه ديره وداخل توين تاور بزنن
محمد
واقعا غذا های متنوع و با طعمی متفاوت و بیادماندنی .سرویس عالی بود و محیط بسیار زیبا و
دوست داشتنی
.Food & Service was awesome