لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
Hotels.com
Booking.com
‪US$ ‎56‬
Vio.com
‪US$ ‎48‬
Priceline
Expedia.com‪US$ ‎56‬
eDreams
طالع 15 عرض متاح
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (989)
تصفية التعليقات
989 نتائج
تقييم المسافر
403
293
188
55
50
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
403
293
188
55
50
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
18 - 23 من 989 تعليق
تمت كتابة التعليق في 27 فبراير 2022 عبر الأجهزة المحمولة

المكان جميل وهادي استمتعت جدا بوجودي فيه النظام ساعدني اعمل شغلي والموقع بتاعكم ساعدني اقدر اخد جزء ترفيهي وسياحي ف زيارتي انا قدرت اروح مول الامارات المكان قريب منه وكمان قريب من البحر وقريب من المترو هكرر الزياره تاني اكيد شكرا لكل التيم

تاريخ الإقامة: فبراير 2022
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر ranab827
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Reservation Dic, Owner في فندق هوليداي إن إكسبريس مدينة دبي للإنترنت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 مارس 2022
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you so much for your review of our hotel. We are pleased to hear you enjoyed your stay with us. It's something our staff takes great pride in, so we value your feedback. We hope you will visit us again.

Sincerely,
The Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 27 فبراير 2022 عبر الأجهزة المحمولة

شكرا علي اهتمامكم بكل النزلاء انا مبسوطه جدا بتجربتي بالمكان وفعلا مكانه جميل بيساعدنا نروح اي مكان قريب من المترو وقريب من البحر وقدرت بسهوله اكون ف مول دبي وجبه الفطار كمان جميله ونضيفه المكان كله منظم واضاءته كمان مريحه بجد الموظفين قمه ف الزوق شكرا علي مجهوداتكم

تاريخ الإقامة: فبراير 2022
نوع الرحلة: سافرت بمفردي
أشكر W141SXnancym
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Reservation Dic, Owner في فندق هوليداي إن إكسبريس مدينة دبي للإنترنت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 مارس 2022
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you so much for your review of our hotel. We are pleased to hear you enjoyed your stay with us. It's something our staff takes great pride in, so we value your feedback. We hope you will visit us again.

Sincerely,
The Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 فبراير 2022 عبر الأجهزة المحمولة

مكان ممتاز فعلا كل المكان مميز وكل العاملين فيه زوق جدا تيم هايل الحقيقه المكان قريب من المترو وقريب من البحر وقدرنا نزور مول الامارات بكل سهوله فعلا وجبه الفطار عندكم لذيذه ومهتميين بالنضافه والاجراءات الاحترازيه شكرا لاهتمامكم وان شاء الله نعاود الزياره ليكم مره تانيه

تاريخ الإقامة: فبراير 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر 984nonak
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Reservation Dic, Owner في فندق هوليداي إن إكسبريس مدينة دبي للإنترنت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 مارس 2022
ترجمة Google


Dear Valued Guest,

We thank you for giving Holiday Inn Express Dubai Internet City an excellent rating. We do take pride in caring to our guest's needs the best way we can. We are looking forward for your next visit in our hotel.

Sincerely,
The Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 فبراير 2022 عبر الأجهزة المحمولة

زيارتي للمكان اسعدتني جدا حقيقي موقع المكان ممتاز قريب من المترو والموصلات للبحر متوفره قدرت اوصل لمول الإمارات بكل سهوله نضافه
المكان ممتازه والموظفين اسلوبهم راقي ومهذب الفطار لذيذ جدا قدرت استمتع بزيارتي معاكم وان شاء الله هتتكرر كتير

تاريخ الإقامة: فبراير 2022
نوع الرحلة: سافرت بمفردي
أشكر nourann210
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Reservation Dic, Owner في فندق هوليداي إن إكسبريس مدينة دبي للإنترنت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 مارس 2022
ترجمة Google


Dear Valued Guest,

We thank you for giving Holiday Inn Express Dubai Internet City an excellent rating. We do take pride in caring to our guest's needs the best way we can. We are looking forward for your next visit in our hotel.

Sincerely,
The Management

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 30 أكتوبر 2021

استمتعت جدا بالايام اللي قضيتها في المكان
المكان جميل وهادي ومريح ومنظم .. عايزين اقامه كامله معاكم الوقت بعدي بسرعه السراير مريحه ونضيفه الغرف منظمه جدا مقابلة الجيست من اول ما دخلنا فعلا احترام وذوق جدا بيرحبوا بينا بشكل كبير وبيقدمولنا كل الاوبشن اللي يقدروا عليها شكرا جدا

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر 582bas
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Reservation Dic, Owner في فندق هوليداي إن إكسبريس مدينة دبي للإنترنت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 نوفمبر 2021
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you for taking the time to tell us about your experience at Holiday Inn Express DUBAI - INTERNET CITY.

Please know that your feedback is extremely valuable to us. We use feedback, such as yours, to continuously make changes to our brand to improve the guest experience. We hope that you will give us the opportunity to serve you again in the future.

We wish to welcome you again at Holiday Inn Express DUBAI - INTERNET CITY.

Sincerely,
Andrei Bisca
Hotel Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات