ذهبت مع عائلتى لقضاء الاجازة .. كانت الغرف جيدة و تطل على حمام السباحة و تناولنا الفطور فى الغرفة .. طاقم العمل كان ودود .. ومكان القرية مميز لقربه من المحلات و الحياة الليليه ببورسعيد .. انصح بتجربته
US$ 70

طالع العرض
الفندق متوسط المتوى و الموقع جيد و فى قلب المدينه .... لم يتم تجربه الطعام ... الفرش عادى و نظيف نوعا ما .. الغرف كان يتقصها بعض ادوات المطبخ مثل المعالق و السكاكين و تم توفيرها ... العاملين متعاونين وودودين
قريه النوراس تابعه للحكومه المصريه اي محافظه بورسعيد لاتفهم مراسيم السياحه او النظافه و العاملين هناك لا يهمهم خدمتك او راحتك الرسبشن لا يوجد به اضائه كافيه و الموظفين في غيبوبه تامه . النظافه محدوده للغايه و الحشرات لوحظ وجودها حسن الحظ كان معي 2 انبوبه البيروسول لقتل الحشرات فقمت برش المكان بكثافه ثم ذهبت الي محل هناك لشراء ادوات النظافه لاجعل من المكان ما يليق بي . بعد 3 ساعات من العمل المتواصل في نظافه المكان حققت ما كنت اامل به من نظافه و متعه . تمتعت بالجو و السباحه وهذا ما كنت اتمناه
كل ما يميز القرية هو موقعها بشار طرح البحر القريب من كل شئ و ممكن الوصل لقلب المدينة بسهولة ولكن المكان غير جيد لم اجرب تناول الطعام به ولكن الاقامة به ليست جيدة ايضا على الاطلاق الغرف غير مجهزة جيدا و الخدمة متواضعة للغاية والنظافة ليست فى افضل حالاتها لا انصح به فى حال اذا كنت مقيم بمفردك يمكنك فقط الاقامة به اذا كنت مع اسرتك وتريد مكان بتكلفة قليلة
اسوا تجربه في حياتي , المكان مليء بالحشرات و الصراصير, مفيش نضافه نهائي, الصراصير بتجري فالمطعم و الموضوع بشع , ععملت فيهم محضر فالقسم, راحوا مغيرنلي الغرفه , غير حاصل علي نجوم سياحيه اصلا , الفرش من اسؤا ما يمكن, لازم تجيب حاجتك معاك, التلاجه فالغرفه مليئه بالصراصير, و القريه الناس بتدخلها ب 20 جنيه فالمستوى صعب جدا , و اصوات البمب و الصواريخ طول الليل و الامن مش بيعمل اي حاجه
اسوء مكان ممكن تقضى فيه اجازة فى حيانك الخدمة سيئه جدا و الاسعار غاليه عالفاضى
حجزنا شقة المفروض انها نظيفه لكن فوجئنا بالصراصير فى كل مكان حتى فى التلاجة عندما طلبنا تغيرها جاء شاب معاه انبوب رش و بقت الصراصير تجرى فى كل مكان و الراجل قاعد يموت فيها بايده و الله و الفرش بتاع السراير فعلا قذر
كمان عشان تروح للبحر فى باب من القريه يوصل للبحر و ساعات بيكون مقفول و لو كان قفل و انت راجع ن البحر لازم تمشى مشوار تطلع بره للشارع تدخل من الباب الرئيسى بالمايوه و ملابس البحر الرمل بجد شىء سيىء جدا
المطعم بقى حدث و لا حرج اكل سىء جدا خدمة اسوا و ناس لا تفهم فى الاصول او الذوق
السعر غالى جدا جدا عالفاضى و حمام السباحه مش نظيف
المكان فعلا اكتشقت انه مش بيروحه غير اهل برسعيد لما مش بيلاقوا مكان تانى ف البلد فاضى او بعض الشركات ال بتحجز للموظفين بتوعها غير كده يبقى حظه وحش اللى يروح هناك
ده غير مكان لعب الاطفال اللى غير امن تماما للاطفال انهم يلعبوا فيه عموما كانت مرة و بجد مش هتتكرر تانى