انا جيت كارمني رحله عمل ولقيت الاستقبال جميل جداا ومريح حسن ضيافه جميل وشباب العمل دائما مبتسمين انا قعدت 3 ايام وكان نفسي اكمل بس ظروف الشغل ارشحه جدااا المعامله والنظافة جميله شكر خاص ل استاذ امير وأستاذ شنودة ع حسن الضيافة
استفسر من Abrahamaborashid2022 عن Carmine Hotel
أشكر Abrahamaborashid2022
من احسن واهدي وارقي الاماكن في دهب حقيقي كل سفرية لازم انزل عندهم المكان مريح جدا وهادي جدا وقريب جدا من كل حاجة اي حاجة هتعوزها هتبقي جنبك في الممشي والناس هناك ملهومش بديل بجد قمة ف الذوق والأدب والاحترام والخدمة فوق الممتازة شكرا بجد ع كل حاجة حلوة بعيشها ف المكان وطبعا كل ده موجود في مكان واحد علشان الإدارة ❤️❤️❤️🥰
استفسر من Na_nada1 عن Carmine Hotel
أشكر Na_nada1
احلي مكان في دهب بجد و الناس ووالمعاملة من المسؤلين داخل المكان حقيقي فوق الوصف و قريب جدا من كل حاجة سواء الممشي او أماكن الوصول عموما حاجة جميله جدا حقيقي المكان هادي و جميل جدا ال brother احلي و أجمل حاجة في المكان ❤❤❤
استفسر من 512radwag عن Carmine Hotel
أشكر 512radwag