مطعم اكثر من رائع ، سعره جدا معقول وجوده الأكل ممتازه، الخدمة ممتازه ، خيارات كثيره ومتنوعة سواء من الدجاج او اللحم .. الأكل كله طازج يوميا ..
أفضل قيمة و طعم و بسعر معقول جدا
برغم إنه أكثر مطاعم دهب ازدحاما و لكن الطعم رائع و الخدمة سريعة.
أللى عايز يشبع باكل طعم حلو أكيد كنجز تشيكن مكانك نمرة ١. المهم تلحق تحجز ترابيزة!
مطعم ممتاز جدا......الجودة روعة و الاسعار وهميه رخيص قوي و في نفس الوقت طمعه لذيذ جدا ...... انا جربت عندهم الفراخ كانت جميله جدا و معاها سلطاتها كلها و تقريبا كل ده كلف نص فرخه ٤٥ ج
احلى فراخ في دهب وسيناء بلا منازع مشكلته الوحيده انك بتلاقي الكلاب والقطط حواليك في كل مكان بس ده العادي والطبيعي في دهب وعليك انك تتعامل ... المهم ماتكلش غير الفراخ هاتنبسط جدا ... وسعره رخيص وحلو والخدمه كويسه ...
حقيقة اخترناه من تربادفايزر و فعلا الاكل ممتاز و الاقبال غير عادي حتى اننا اول مرة اخذنا الاكل معناو لم نجد مكان بالمطعم للجلوس.
الملوخية رائعة و المشويات من دجاج و لحوم كذلك.
السلطات من اختيارك.
الشوربة ساخنة و مع عصرة ليمون لا تقاوم.
قائمة الطعام مليئة اختار و احتار.
المشروبات الباردة متوفرة المعلب منها و الطازج.
العمال يلبون طلباتك و طلبات غيرك بدقة و مهارة.
الاسعار عادية .
انصح من يسعى لطعام مصري اصيل بتجربته و لاتنسوا كتابة تعليقات تفيدوا بها مجامع المسافرين.
اذا افادك تعليق تكرما امنحني لايك