الفندق هادي والاستاف في حالهم وكويسين لكن انا حجزة في الفندق علشان افطر علي البحر كميه قطط وكلاب غير طبيعه اخدت الفطار في الغرفة رعب قطط المفروض انا الي افطر علي البحر مش افطر في غرفتي وكلاب داخلة الفندق حاجه مقززة ليه مش قفلين الباب وتطردوا القطط طبعا ضاعت فلوسي في الفندق ده ومش هاكررها ابدا باذن الله
تاريخ الإقامة: ديسمبر 2023
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
اوتيل معفن التكييف بايظ السرير بايظ الفرش معفن محدش بيحل مشاكلك تتصل عليهم محدش بيرد تجربة بشعه مش هتتكرر بصراحة غير انه دوشة جدا كأنك نايم في الشارع اى حد بيحب الهدوء الاوتيل ده مش الاختيار الامثل حتى الكافيه اللى مفروض علي البحر كافيه وحش جدااااا
نصيحة حول الغرف: لا انصح به
تاريخ الإقامة: أغسطس 2023
استفسر من Hasnaa M عن Happy Land Hotel
أشكر Hasnaa M
حقيقي من اكتر الاماكن المريحة ف دهب فيو تحفة وتفاصيل المكان مريحة بشكل مش طبيعي, الروم نظيفة, لوكيشن الاوتيل قريب من كل حاجة ,المطعم اللي ف الاوتيل القاعدة فيه تجنن بجد ميرسي ليكو ع كل حاجة واكيد مش اخر مرة معاكو ♥️
تاريخ الإقامة: يونيو 2023
استفسر من Sunshine25640187407 عن Happy Land Hotel
أشكر Sunshine25640187407
يا راغب حابة اشكرك بس انت وحسن وجيمي وامين وكل الستاف علي ال كام يوم ال حلوين دول بجد كل حاجة كانت حلوه الاكل كان حلو جداا وال rooms كانت نظيفه والشباب كلهم محترمين وذوق ومتعاونين جداا انا مش اول مره اجي دهب بس فعلا دي اكتر مره اتبسطت فيها وكل الجروب ال كان طالع كلهم اتبسطوا جدا وكله بيشكر في الستاف فا بجد شكرا وربنا يوفقكوا دايما يارب😍♥️♥️
تاريخ الإقامة: مايو 2023
استفسر من Maps05567744218 عن Happy Land Hotel
أشكر Maps05567744218
مكان لطيف والاستاف كلهم متعاونين وخصوصا الريسبشن والمطعم قعدته حلوه واكله نضيف و اسعاره عاليه الى حد ما قريب من كل الخدمات والغرف معقوله بالنسبه للسعر و فى واى فاى فى كل مكان جوا الاوتيل تجربه ممكن جدا اكررها
نصيحة حول الغرف: ناخد كاتل معانا ياجماعه 😀
تاريخ الإقامة: مايو 2023